«Це зрежисована ситуація», – директор «Луцьктепла» про «кошмарення» підприємства

«Це зрежисована ситуація», – директор «Луцьктепла» про «кошмарення» підприємства
Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна обурена ситуацією з незрозумілими перевірками підприємства.

Про це йшлося у середу, 5 червня, під час виконкому у Луцькраді.

«Це зрежисована ситуація. Я на місці Сергія Миколайовича (ред. – Дмитрука, заступника начальника відділу економічного розвитку) з його фаховою перевіркою соромилась би виходити. Ми втомилися вам щось пояснювати.

Хочу нагадати присутнім, що ви знаєте про заблоковані рахунки і через інвестиційний рахунок ми проводили операції. 2 місяці тривали безперервні перевірки, скачування персональних даних. Ми готові до перевірок грамотними людьми, з якими можна вести мову», - зауважила Валентина Малютіна.

Вона нагадала, що підприємство має подяку від Міністерства регіонального розвитку та ЄБРР за співпрацю. Також вона щороку проходить аудит.

«У той час я отримую догану за ведення діловодства від Пустовіта. Мені соромно за колег, які озвучують, що у них є завдання щось знайти під час перевірок. Відповідальність за опалювальний сезон несе особисто Григорій Пустовіт і за встановлення лічильників та ІТП, а ще на всіх інших керівниках, які не осмілюються йому заперечити», – наголосила Малютіна.

Наостанок Валентина Малютіна повернула назад Григорію Пустовіту вручену ним же грамоту. Колектив «Луцьктепла» підтримав її виступ оплесками та покинув залу з вигуками «Ганьба!» до керівництва міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було цьому недобитому прапорщику ще чоботом по морді дати, його рішення є абсолютно безграмотні, навіяні особистою вигодою і пихатістю, це не мер, а якесь там в.о. за допомогою дерибанщиків прийшло і захопило владу в Луцьку.
Відповісти
Шановні ! Не спрощуйте ситуацію. Насправді все не так просто, як здається на перший погляд. То все результат останніх виборів і все тільки починається. Так, запущений механізм, а виконання доручено дурням. Тут же буде запам'ятований результат, а самі перепетії забудуться. А розумні уже знають мету .
Відповісти
Повністю підтримуємо!!!Потрібно дати ради тому недобитому!Чоботів у нас багато і нас багато,а Пустоцвіт один!!!Дамо ради тому памороку!!!!
Відповісти
крахоборку Малютіну вже давно треба було гнати у шию. Її ледь здихались з банку де вона "напрацювала" і тільки завдяки тодішньому її коханцю їй не дали під зад у буквальному сенсі цього слова. А нинішньго свого коханця вона призначила своїм заступником... очевидно щоб, якщо дуже закортить, просто запросити його у свій кабінет для термінової "бесіди"
Відповісти
то то та Малютина, що дерібанила Західінкомбанк в угоду ригіаналам? То її ще за те судити треба.
Відповісти
Там свій "клан" ...І отримують хороші зарплати " приближені" - г. бухгалтер, і ще кілька...Всі інші на мізерних зарплатах. Вона знає чого так тримається за крісло!
Відповісти
здиць...Ви 100 процентів хвора людина, мої вам співчуття... Малютіна підняла з колін Луцьктепло. Люди їй повірили і працюють і в холод і дощ забезпечуючи таких як ви теплом з середньою зарплатою 6.5 тис грн. Бо ваш мер, якщо його можна назвати це пусте місце мером отримує 32000грн в місяць. Молоді за таку зарплату працювати не хочуть і їдуть до Польщі, Чехії та Германії. Його завдання розвалити підприємство і дати змогу викупити його за копійки... здиць мабуть тебе часто запрошують для термінової "бесіди" в кабінет то не суди по собі...
Відповісти
ДКП поступово,а може і відразу перетвориться на ПАТ.І буде енергетична компанія "Луцьк".Здогадайтесь хто буде власником?250 ІТП за гроші ЄБРР.Це вже навіть не смішно...
Відповісти
інженер, ти безвольний раб підвищеної премії
Відповісти
Колись Малютіна сама ж, працюючи начальником фінвідділу міськради, знущалась з комунальних підприємств, з директорів і бухгалтерів.... Всі перехрестились як вона пішла, ну і відділ успішно ліквідували.
Ото як бумеранг... Все повертається...
Не роби, людино, нікому зла..
Відповісти
Аж, страшно! хто сидить в міськраді-раби, спєци ще ті... А ми їх утримуємо!!! Навіщо ви там, якщо за 2 місяці перевірки ви всерівно кличите прокуратуру чи аудит? Мізків мало??
Відповісти
Останні новини
«Це зрежисована ситуація», – директор «Луцьктепла» про «кошмарення» підприємства
05 червень, 2019, 10:06