У Луцьку через небезпечну гірку травмувалась дитина. ФОТО

У Луцьку через небезпечну гірку травмувалась дитина. ФОТО
У дворі будинку №3 по бульвару Дружби народів стоїть аварійна гірка. Металева конструкція зруйнувалась, деякі щаблі відпали, а по боках виступають небезпечні гострі елементи - в такому вигляді споруда стоїть на дитячому майданчику.

Нещодавно на аварійній гірці травмувалась дитина - про це у facebook-спільноті "Теревені про Луцьк" написала Людмила Денисюк.

"Де ви??? Депутати, меценати, міська влада??? На що ви дивитесь, за що отримуєте гроші???

Близько п'яти років тому, один меценат встановив у дворі будинку №3 по бульвару Дружби народів у місті Луцьку ось цю диво гірку. З самого початку ця споруда викликала занепокоєння, оскільки не мала поручнів, щоб дитина могла безпечно піднятися по східцях, а ширина дошки, на яку дитина повинна сісти перед тим, як спускатися, сантиметрів 10.

З часом ігрова споруда поламалася... І от нікому до цього немає діла... Де ж ті органи, які для забезпечення безпеки і комфортного перебування дітей, не рідше одного разу на три місяці повинні здійснювати візуальний огляд ігрових споруд??? Чекаєте поки ця гірка когось приб'є? Вона стоїть розвалена вже більше двох років...

А три дні тому мій син впав з неї і страшно пошкодив собі спину...

Надіюсь, що мій пост потрапить на очі когось з міської влади, чи мецената, який цю диво споруду встановив, і хтось її все таки замінить на нову гірку, безпечну для наших діток, адже діти - це найдорожче і не можна так просто нехтувати їхньою безпекою!!!", - написала жінка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо діти -це найдорожче, то чому чекати чиєїсь допомоги, чому постійно хтось винен.??? Врешті решт вам же навіть поставили цю гірку, ваші ж діти поламали, вийдіть і поремонтуйте самі. Це ж для ваших дітей і їх безпеки. Ми свого часу так і зробили в свому дворі.
Відповісти
Коли ж ви люди, перестанете винуватити усіх крім себе... Матуся де ти була, чому не вгледіла за дитиною, чому не пояснила вчасно про можливі випадки травмування, чи Ви, "яжемать" в той час були зайняті екраном свого смартфону, поки Ваша дитина була без нагляду, риторичне. Через таких осіб, які не можуть признатися у своїй безвідповідальності, росте нація залежних від суспільста індивідуумів.
Відповісти
укропізація Луцька в дії
Відповісти
Скоріш за все Мама і Винуватий це одна особа, яка працює у ЖКГ та відповідальна самє за цю ділянку роботи
Відповісти
Думав ніхто не здогадається. Вже якщо мене розкусили, так і бути, іменем ЖКГ, відповідальним за цю ділянку, я буду молитися за благоустрій даної території і здоров'я важкотравмованого недогледіного громадянина.
Відповісти
Совок ніколи не вівітрити з Украінських лохів .Поламали ваші діти ,підіть і відремонтуйте ,а не повисовуєте своі пики з балкону і шукаєте винних .
Відповісти
Щож то коїться
Відповісти
І таке чудо у всіх дворах
Відповісти
Неподобство в дворах.
Відповісти
Безлад в місті.
Відповісти