«Мені подарували свободу», – ексголова Горохівської РДА про звільнення

«Мені подарували свободу», – ексголова Горохівської РДА про звільнення
Тепер вже колишня очільниця Горохівського району Юлія Гринчук, яку днями звільнив з посади президент Володимир Зеленський, поділилася емоціями після звільнення.

Допис щодо цього вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Ті хто не був скованим, нічого не знає про свободу», – з таких слів почала вона свій допис.

Юлія Гринчук додала, що для неї це – «здобуття знову втраченої себе у чиновницьких та управлінських кабінетах».

Експосадовиця додала, що тепер зможе робити чимало речей, яких раніше не могла собі дозволити, адже була скована вимогами до чиновника.

«Я знову можу не озираючись на інших голосно сміятися і смішити інших не будучи осудженою оточуючими, ходити містом по калюжах з босоніжками в руках, у замащених брудом джинсах садити дерева і кольоровими руками писати свої наївні картини. Я можу дозволити собі каву у місті не оглядаючись, що хтось фотографує порушення трудового законодавства, можу вести свій літературний Телеграм канал "Життя як ритуал щастя" не чекаючи насмішок...

Я можу подорожувати, щоб не заздрили і не звинувачували у розкраданні державного бюджету, приходити на свята без запитання: "За кого будете агітувати?"...

Поважній дамі при посаді не личать багато речей, які живуть у моїй душі...

А сьогодні мені подарували свободу!

Видали трудову книжку і дозвіл знову підморгувати до своєї кави... А каві дозволили моргати до мене», – написала Гринчук.

Нагадаємо, 9 липня на сайті президента з’явилися розпорядження про звільнення 8 голів РДА з Волині, серед них – і Юлії Гринчук.

До слова, сьогодні, 11 липня, на сайті глави держави з’явився і документ про звільнення голови Іваничівської РДА Лілії Кревської.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
закусувати треба
Відповісти
Більш цинічної людини ніж ця Юля не бачив...совісті 0... правильно зробили, що звільнили, нехай їде в Польщу на заробітки
Відповісти
Несерйозно для бувшого очільника району.Для чого було погоджуватись йти на посаду голови РДА?
Відповісти
Будьте вільними, і ніколи не претендуйте на керівні посади- це не ваше. Бігайте, малюйте, голосно смійтеся, пийте каву і т. д. головне не керуйте!!!!!
Відповісти
Сама підтверджує те,що є кухаркою,а не держуправлінцем.Питання одне:бабо,куда ти лізла,не маючи досвіду і авторитету?При її одному вигляді нвхто серйозно не сприймав.Шо вона плете на рахунок кави і свободи?Як говорив Петро1: «Говори поболее,чтобы дурь была видна»
Відповісти
Останні новини
«Мені подарували свободу», – ексголова Горохівської РДА про звільнення
11 липень, 2019, 19:25