У луцькому дитсадку хочуть встановити відеоспостереження

У луцькому дитсадку хочуть встановити відеоспостереження
Батьки дітей, які ходять до дитсадка №31, пропонують встановити в закладі відеоспостереження.

Нещодавно в цьому ДНЗ спіймали крадія, який систематично виносив із дошкільного закладу пакунки із продуктами, якими мали б годувати дітлахів, - пише Під прицілом.

Відтак, 29 квітня в дитячому садку відбулися збори, під час яких батьки «об’їдених» дітей вирішували, що ж їм робити далі та як встановити порядок у дошкільному навчальному закладі.

Голова опікунської ради Олександр Кралюк розповів детальні про те, як впіймав крадія. Люди повідомили: з дитячого садка хтось постійно виносить пакунки. Це продовжувалося близько 2 тижнів. Згодом, чоловік, який виносив торби із продуктами почав робити це частіше – двічі на день, зранку і ввечері.

Тож, Кралюк вирішив підстерегти крадія. Йому вдалося це зробити на світанку. Він каже, що спочатку до харчоблоку зайшла працівниця дитсадку, а згодом підійшов і невідомий чоловік. Через кілька хвилин, цей же чоловік виніс у руках два заповнені харчами пакети. Голова опікунської ради почав ловити крадія і затримав його на місці пригоди до приїзду міліції.

У пакунках було чимало крадених продуктів: сметана, молоко, курка, буряк, дитяче печиво та інше. Загалом, сума вкраденого становить 200 гривень за один винесений раз. Батьки ж, нарікають, що помічали як їх діти уже неодноразово приходили додому голодними.

Сьогодні на зборах батьки зійшлися лише в одному, що учасники таких крадіжок були явно змовлені. Член опікунської ради та мама додала: «Я пропрацювала вихователем 15 років у школі. Мені соромно за освітян. Чому вихователі, які нічого не зробили, опускають перед батьками очі».

Тож, Олександр Кралюк та його заступник Сергій Бузько запропонували батькам встановити у садочку правила, де буде вказано яким чином має видаватися готова продукція (кількість їжі на групу, встановлена вага порції та звірена із нормою). А також, однією із пропозицій опікунської ради було встановлення по усьому периметру навчального закладу відеокамери. Таким чином, батьки в он-лайн режимі зможуть дивитися, що роблять їх діти, чи вони достатньо доглянуті і чи нічого їм не загрожує. Із такою пропозицією опікунської ради батьки погодилися.

Варто зауважити, що самі працівники харчоблоку на зборах так і не з’явилися, хоча в обманутих батьків було до них досить багато запитань. А от щодо покарання крадіїв у дитсадку, говорити рано, оскільки слідство ще триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я вже давно виношувала ідею про камери і в нашому садку, у мене було дуже багато питань до вихователів і няні, але ця пропозиція працівникам не до вподоби. Я просто поміняла садок і потреба в камерах відпала. Зовсім інше відношення і я обожнюю цей садок і вихователів
Відповісти
Моя знайома працює вихователем в садочку на ГПЗ Дільфін, там де басейн. Так от, в неї дома спеціально виділенний шкаф, який забитий дитячим рідким милом, серфетками, миючими засобами, порошками. А дитина малює на підписанних альбомах і підписанних фабрах, пластилін, і всяке дитяче приладдя))))). ще щось треба казати?
Відповісти
Крадієм виявився чоловік однієї з робітниць, звільнено половину персоналу. Як на мене, варто було звільнити усіх - від директора до техпрацівників - аби навчити решту працівників ДНЗ!! Це навряд чи поодинокий випадок..
Відповісти
Останні новини
У луцькому дитсадку хочуть встановити відеоспостереження
30 квітень, 2013, 08:30