Чи треба громадський туалет в центрі Луцька: думки експертів. ВІДЕО

Чи треба громадський туалет в центрі Луцька: думки експертів. ВІДЕО
Своєрідною виразкою на тілі Театрального майдану є туалет. Тривалий час це питання не вирішувалося, пізніше Луцька міська рада здала його в оренду підприємцю, він обіцяв відновити роботу вбиральні, але згодом натомість запланував побудувати над нею приміщення, яке мало б стати кафе.

Чи потрібен в принципі громадський туалет у центрі міста, говорили в ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на "12 каналі", пише "Конкурент".

Як пояснив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, навколо Театрального майдану розташовані заклади громадського харчування, готелі. Зі всіма підписані угоди про те, що вони без проблем будуть пускати до вбиралень перехожих.

"Використати ділянку для якогось нового об'єкта, мабуть, можна. Це найцетральніша частина міста, будуть зверення – будуть розглядати, але без остаточного слова громадськості ми не можемо сказати, потрібен там туалет чи ні", – зазначив він.

Начальник управління містобудування та архітектури міста Луцька Веніамін Туз зазначив, що громадський туалет ніколи не буде зайвим в центрі міста, але не конкретно в цьому місці.

"Більш розкішне місце годі й уявити. Абсолютно нераціонально використовувати його для туалету. Це обов'язково має бути якийсь об'єкт культури", – наголосив він.

Натомість колишній головний архітектор Луцька Юрій Казмірук запевнив, що жоден планувальний документ не передбачає там ніякого будівництва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви ж звикли ходити "до вітру"...
Відповісти
Ну, Недопад жжьот ! То ж які треба мати етичні якості, шоби договоритись до такої б&дури ! Гості міста, лучани, туристи будуть ходити &рати до мого кабака, а я маю їм за то ще й дякувати. Ви несіть мені гроші, а не &амно ! В цивілізованому світі - то є признак, м'ягко кажучи, поганого тону. То всеодно, шо сусід користувався би моїм туалетом в моїй квартирі. Не робіть із себе посміховисько в угоду корупціонерам. Роками був і нормально служив людям громадський туалет, допоки в якусь одну хвору, в другу продажну, а втретю дурну голову не стрельнула ідея продати землю під гинделик. Прокуратура за настоянням громади візьметься за ту оборудку. Там криміналом аж смердить ще більше, ніж з полів фільтрації цукрового заводу ! А в переддень виборів - то як сам бог послав. Пане Недопад ! Хочете увійти в анали історії Луцька його могильщиком і не тільки ?
Відповісти
Ігоре Петровичу ! Та вгамуйте кінець-кінцем ті гарячі голови ! Вони ж своїми діями компроментують вас ! Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти !
Відповісти
Даже в небольших польских городах обязательно есть общественные туалеты в центральных скверах за 1 злотый.
Эти туалеты созданы за деньги ЕС.
Но хохлы не хотят в ЕС.
Відповісти
Недавно повернувся із Берліна. Навіть в його східній частині, бувшій радянській, функціонують громадські платні туалети посеред житлової панельної забудови !І ніхто не принижується, просячись попісяти до ресторану - бо це і неетично, і безтактно, і не культурно ! То тільки в Луцьку периферійний полішук Недопад навязує ківерцівські методи рішення проблеми обласного центру !
Відповісти
та в ківерцях сцуть прямо за баром, там ніхто не задається питанням громадської вбиральні і в луцьку вде давно те саме, обісцяні всі темні кутки, де не встигли відгородити чи закрити.
і роблять то в темну пору доби, коли ця вбиральня працювати звісно не буде, тобто по суті особливо проблему і не вирішить.
п центральному парку туалетів нема, про що ви говорите...
Відповісти
Мы хохлы люди простые как и русские. Перебьёмся без сартира. Не привыкать.
Туалет при желании за любым углом в любом дворе
Відповісти
Останні новини
Чи треба громадський туалет в центрі Луцька: думки експертів. ВІДЕО
10 серпень, 2019, 20:12