Партія регіонів використовує «день пабєди» для спекуляцій, – нардеп Вітів

Партія регіонів використовує «день пабєди» для спекуляцій,  – нардеп Вітів
Народний депутат України Анатолій Вітів вважає, що, святкуючи День Перемоги, влада популяризує одного з окупантів України.

«Сьогодні режим Януковича, наслідуючи приклад колишнього окупаційного московсько-радянського режиму, планує помпезно відзначати «день пабєди». Мені шкода, що сталінсько-гітлерівська війна 1941–1945 років і перемога в ній одного окупанта України над іншим стала приводом для святкування на кістках загиблих українців, які полягли у битві з загарбниками – як з нацистською Німеччиною, так і з московсько-комуністичним сталінським режимом. Не секрет, що в цій війні колишніх союзників – СРСР та Третього Рейху, українці були гарматним м’ясом та розглядалися воюючими сторонами як засіб для реалізації своїх імперіалістичних амбіцій», - цитує нардепа прес-служба ВО «Свобода».

«Після завершення радянсько-німецької війни Україна не стала вільною, а була повторно окупована «совєтським» режимом. Режимом, який до 1941 року здійснив жахливі злочини проти українського народу та знищив мільйони українців. Після цього політика Кремля не змінилася. Бо після 9 травня 1945 року московські окупанти влаштували українцям іще один голодомор, масові репресії та депортації. Знищувалась українська мова і українська ідентичність, проводилася політика тотальної русифікації та колонізації України. Ось чим обернувся для України «день пабєди», – відзначив Анатолій Вітів.

Також народний депутат від ВО «Свобода» закликав не спекулювати правлячий у державі комуністично-олігархічний блок на темі участі українців у радянсько-німецькій війні.

«Попри спекуляції українофобів та їх московських ляльководів, «Свобода» жодним чином не виступає проти українців, які були насильно мобілізовані та брали участь у війні з одним із окупантів України у складі Червоної Армії. Ми цінуємо їхній подвиг. Але виступаємо проти використання українців тоталітарною московською імперією задля втілення своїх загарбницьких планів. Також цілковито неприпустимо, коли «ветеранами війни» є колишні НКВДисти, які брали участь у боротьбі з українським повстанським рухом», – наголосив Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как говорит народная мудрость:"Молчи, за умного сойдешь". Народному депутату стоило бы ее помнить. Выражение «день пабєди» из его уст, говорит об уровне его культуры и сознания. Лишний раз убеждаюсь, что не важно какого цвета народный депутат, все они одним миром мазаны.
Відповісти
хотів блеснути розумом, сказав народну мудрість, але сам же шо ляпнув не зрозумів.
Відповісти
отже, за версією п. вітіва ІІ світової війни не було, а якщо і була, то це була війна УПА проти німців та червоної армії.

Історія відбулась. Архіви є. Капітуляція підписана. Нюрнбергский процес відбувся не в радянсому союзі, зауважте. Світ визнає, що перемогу отримали країни союзники. в наслідок цього відбувся розподіл європи за впливом між країнами переможцями, тому і з*явились ФРН та НДР.
про угорщину, чехію чи польщу чого незгадує? вони також опинились під опікою СРСР, про те, тіж поляки якось по іншому розповідають про роль УПА. чому?
і тільки пан вітів ніяк не може це прийняти.
Відповісти
Як вже надоїли з цим брєдом, зроби краще шось для міста, нардеп блін...
Відповісти
Ніхто не надоїв, якраз таки людина висловилася 100% правельно! Так, це День Перемоги,але до чого тут Ваша іронія? Це реальна спекуляція..., тепер гляньте на Німеччину та на нас...,хто переміг? До чого тут Росія? Війни на її тер-рії майже не було!!! спекулюють за рах. нас та бульбашів ті уроди, от ті лєнточкі зніміть-Ви, не позорьтесь!
Відповісти
Бабулька, ти про шо пишеш? Знов маразм свій показуєш?
Відповісти
роблять вже тобі і дороги і місця трудові і дитячі садочки.трудяться як колись.тільки капєєчка куди треба..трудяться аж дим йде.а ти не напрягайся модерн експо жде..500 евро зарплата там..футболіст та короляцька казали..все для тебе, черлядь.конструктівно вьо..маладци..ще молоді а вже секта червона..
Відповісти
тебе все так в твоїх напевно 22.хочеться тої "стабільності" як колись...як добрі дяді розказують.всьо просто.отробив як небудь і соціально захищений,тоді просто всі баранами були і всім легше було..виділялись кому положено..а тут..напрягає трохи тебе..
Відповісти
Вітів правильно каже! Українці святкують зміну окупанта окупантом але тільки того що ми щей досі окуповані московією, тому що тут проживає багато її блазнів яким по 60 років а в них спина гнеться від медалей (це я про НКВедистів які спершу були в заградотрядах а потім розстрілювали і депортували людей ами їм пільги оплачуємо), тому що є такі уматики як канановічі, тому що історію ми вчимо яку нам пише окупант!
Відповісти
Вшанувати память тре, але святкувати победу яку український народ незнав з часів козаччини! Яка пабеда прийшли одні познущалися потім пішли інші прийшли знущатися
Відповісти
погоджуюсь зі словами народного депутата, що ветеранами війни є більшість колишніх НКВДистів, які стріляли "в спину" солдатам тодішної "Касной армии" на полі бою, а зараз ми живучи в Україні повинні дякувати тим НКВДистам, робити ім свято, веселитися з чого б то ? Давайте розсуждати так, 68 років як закінчилася Велика Вітчизняна війна, якщо набирали содлат в 1945 році то ім вионувалось 18 років, тобто зараз на 2013 рік їм би було 86 років. тобто це не враховуючи тих фактів що моглиб ранити, тобто рани давали би своє й прожити з ними майже 90 років надзвичайно тяжко.

п.с. Нічого не забуто, нікого не забуто.
Відповісти
це не більше, ніж ваші припущення. всі ветерани та згадування про них, рід війск, участь в бойових діях і т.д. зафіксовані у архівах. тому вони навіть форму вдягають тих війск, у яких служили. сьогодні їх дійсно мало, багато хто через стан здоров*я не вийде навіть з квартири.
не треба всіх ветеранів приписувати до злочинів нквс, так само як всіх українців записувати у палкі шанувальники бандери.
Відповісти
навіть сталін соромився святкувати 9 травня день пабєди. тільки холопи русифіковані його святкують. за що кров проливали українці на фронті? за те щоб бути і далі рабами москви? чим кращий сталін від гітлера???
Відповісти
а нічим, одне і те саме, ділили Європу між собою і все!а ці холопи вірять, ідіоти, Вам треба брати вила в цей день і врешті0решт не 1 день в рік згадувати ветеранів, а щодня, не важливо-це старші люди,все, прощати всім треба,але висновки то за с-ки років вже можна зробити, ні? Позорище, а не країна!
Відповісти
Бабулька, то вали на заробітки, може тебе хтось і винайме сортіри мити.
Відповісти
щоб не бути рабами німеччини.
варто додати, що багато українців здорових і сильних відправляли як рабсилу у німеччину, у товарних вагонах, скопом. там вони були безправними рабами. німці визнали це, навіть компенсації якісь виплатили тим, хто вижив.
тому ще не відомо, ким би ви були сьогодні, якби перемогу отримала німеччина. хоча плани німеччини стосовно україни були відомі - поцікавтесь, що вас чекало.
ви не об*єктивні.
Відповісти
Верховинець Вітів бачить далеко - недавно ще бігав по Карпатах. Сильно розумний - аж в Стрийському ПТУ вчився. Сила....
Відповісти
Серед ветеранів зараз "бігають" не лише НКВДисти, були ще служби постачання фрону (так звані тилові криси), один з них в Луцьку по сьогодні мандрує від офісу до офісу й збирає кошти на "фронтові стограм". Доречі разом з ним минулорічну пабєду кононовичі святкували - фронтовики блін...
Відповісти
Малохольный майданщик сидящий в своем схроне и его печальный фейс как крайне питательный «бульон» жлоба и расово правильного украинца, из которого буквально прет кондовым фашизмом. Единственное, чего ему не хватает, - это «отца нации». Ну который бы еще живой был. Тягныбык, судя по отзывам, на эту роль не тянет, а Бандера, к сожалению (их), двинул кони.

Відповісти
савєцкіх асобая хісторія.і в слово фашизм ви вложуєте тоже асобий смисл.розкажи про східну європу як оплот фашизма.вельми популярна тема зараз ,яка активно мусолиться путінскіми змі.незабудьте завтра випити за Газпром.це залог савєтскіх дєбінаторіїв,фінансовий.ще недовго,рєбята..
Відповісти
за красний газ!за путіна !стража традіцій бальшого народа,бальшого савєтского халуйства і другіх дєлов.
Відповісти
всех в клининку
Відповісти
Алкоголік і хто йому таку херню пише,якщо він сам це нечитає,
Відповісти
Знову та партія сволоти хоче зіпсувати історію нашої Батьківщині???
Відповісти
не батьківщина а родіна,товаріщ.альона та вадік вам про неї розказали.а весь світ крім расєї для вас фашисти.
Відповісти
Слава Україні та іі участі у Великій перемозі!!!
Ганьба партії "сволота"
Відповісти
ти такий ветеран як я балерина)
Відповісти
Останні новини
Партія регіонів використовує «день пабєди» для спекуляцій, – нардеп Вітів
08 травень, 2013, 15:56