Незрозумілий «вкид»: івент-агенція спростувала інформацію про «непривітний» до артистів Луцьк

Незрозумілий «вкид»: івент-агенція спростувала інформацію про «непривітний» до артистів Луцьк
Засновник івент-агенції "Tikhonov сoncert and event agency" Євген Тихонов спростував інформацію про те, що артисти не хочуть їхати у Луцьк через нібито надмірну націоналістичність.

Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Так, днями у волинських ЗМІ з'явилася новина, у якій Євген Тихонов начебто повідомив причини відмов знаних артистів їхати до Луцька, зокрема, MONATIKa. Серед них у публікації вказали високий рівень націоналістичності, через що, мовляв, у місті бойкотують виконавців, які коли-небудь виступали в Росії. Натомість інформацію, за словами Євгена Тихонова, вирвали з контексту та матеріалів декількарічної давності, адаптувавши на свій лад.

"На сьогодні майже всі артисти готові їхати в Луцьк. Змінилося ставлення артистів до нашого міста. Чесно кажучи, дехто навіть не знав, де знаходиться Луцьк. А тепер у результаті нашої співпраці вони без проблем готові приїжджати і виступати тут", - зауважив Євген Тихонов.

Засновник "Tikhonov сoncert and event agency" каже, що нині у Луцьку немає жодних перепон для реалізації концертів тих чи інших артистів, а лучани радо чекають на нові анонси. Утім, після подібних незрозумілих інформаційних "вкидів" співпраця опинилася під загрозою.

"Ми 2,5 року працювали над тим, аби запросити до Луцька MONATIKа, і вийшли на певний рівень. Однак подібні публікації в інтернеті можуть звести це все нанівець", - відзначив Тихонов.

Організатор концертів просить не поширювати фейкову інформацію та ретельно її перевіряти. Найближчим же часом "Tikhonov сoncert and event agency" дасть можливість лучанам і гостям міста насолодитися виступами таких виконавців, як MOZGI, Без Обмежень, Onuka, Jamala.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Ми 2,5 року працювали над тим, аби запросити до Луцька MONATIKа" - по-моєму, це яскравий показник того, як людина любить і ставиться до свого міста. За стільки років, НІ РАЗУ не виступити в Луцьку. Де завгодно, але не вдома. Отак він хоче сюди повертатись. Тому, будь ласка, не треба підписувати новини, які з ним пов'яззані, типу - лучанин, артист з Луцька і т.д. Плював він на ваш Луцьк.
Відповісти
Завтра доведеться оприлюднити повне відео прямої мови Євгена. Буде зрозуміло, де фейк, а де хтось не пригадує, що каже
Відповісти
"Ми 2,5 року працювали над тим, аби запросити до Луцька MONATIKа" - по-моєму, це яскравий показник того, як людина любить і ставиться до свого міста. За стільки років, НІ РАЗУ не виступити в Луцьку. Де завгодно, але не вдома. Отак він хоче сюди повертатись. Тому, будь ласка, не треба підписувати новини, які з ним пов'яззані, типу - лучанин, артист з Луцька і т.д. Плював він на ваш Луцьк. - сто відсотків.
лайна нам не треба.
хай читає і не їде сюди. І не треба його з нашим містом асоціювати.
Відповісти
Артисти поїдуть всюди, де платять. А ще - дивіться статистику. До чого такий шум?
Відповісти
Видаліть і цю статтю, не позорьтесь такими новинами...
Діло не в місті/місці виступу, а в гонорарах і організації.
І як ми можемо бачити з цих непотрібних "вкидів" і самозахисту вищезгаданої івент агенції, вона саме з цим і не справляється, або це просто кучка бізнесменів які хочуть заробити грошей а не якісних свят.
Луцьк маленький, і в нас ніколи не продасться пару сотень тисяч білетів що б назбирати повний стадіон людей для привозу якогось зажраного супер стара, от і все.
І політика тут не при чому, в Львові націоналістичність в рази більша і що туди ніхто взагалі не їздить?
Відповісти
Бо Луцьк вибрав шлях тупого копіювання Львова : мови (говірки з полонізмами та т.п.) ,націоналізмом у його найгіршій (бандерівській)формі....
Відповісти