У Луцьку влаштували свято для військових 204-ї Севастопольської бригади. ФОТО

У Луцьку влаштували свято для військових 204-ї Севастопольської бригади. ФОТО
У Палаці культури міста Луцька 4 жовтня відбулись урочистості з нагоди річниці створення 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.

На захід завітали представники обласної і міської влади, військові капелани, керівництво та військовослужбовці 204-ї бригади, - інформує пресслужба Луцькради.

За високий професіоналізм, зразкову військову дисципліну, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, а також з нагоди річниці створення 204-ї бригади тактичної авіації, було оголошено Подяку міського голови кращим військовослужбовцям-авіаторам.

Радник міського голови Ігор Поліщук вручив сертифікат на придбання проектора та проекційного екрану для потреб 204-ї бригади її командиру Ігорю Кисельову.

Військовослужбовців вітали також зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес», музичний гурт луцької музичної школи №3 «Волиняни», народний аматорський вокальний ансамбль «Аколада» та академічний камерний оркестр «Кантабіле».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вже свято. Дітей шкода, яких залучили на концерт. В школярів і так мало вільного часу, а тут ще співай і танцюй для дорослих дядьок, які тільки і думають, коли їм квартири дадуть. Цікаво, а чому їх забув колишній вождь, Мамчур? Чи вони йому вже не потрібні?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку влаштували свято для військових 204-ї Севастопольської бригади. ФОТО
04 жовтень, 2019, 17:01