У Ковелі ‒ нова каналізаційно-насосна станція

У Ковелі ‒ нова каналізаційно-насосна станція
У Ковелі на вулиці Князя Романа ввели в експлуатацію каналізаційно-насосну станцію.

З цієї нагоди представники міської влади зустрілися з мешканцями вулиці безпосередньо біля КНС.

Міський голова Олег Кіндер, секретар міської ради Михайло Гетьман, перший заступник міського голови Анатолій Трофимук, заступник міського голови Геннадій Сорока, начальник відділу комунального господарства Олександр Балак, а також начальник УВКГ «Ковельводоканал» Юрій Рибачок поспілкувалися з мешканцями вулиці, поінформували про виконані роботи, пояснили, що робити далі, аби кожен будинок мав можливість приєднатися до КНС.

Робочий проект «Будівництво господарсько-фекальної каналізації (влаштування водовідведення житлових будинків) на вулиці Князя Романа в м.Ковель, Волинської обл.» розроблений проектним інститутом «Ковелькомунпроект» в 2008 році за кошти жителів вулиці. Кошторисна вартість об’єкта становить 409,807 тис.грн. В проект входило будівництво зливового колектора протяжністю 516 п.м. із труб діаметром 200 мм, напірний колектор діаметром 110 мм. протяжністю 536 п.м. та будівництво каналізаційної насосної станції, кошторисною вартістю 205,0 тис.грн.

Будівництво каналізаційної системи проводилось як за кошти жителів вулиці (проект, придбання матеріалів), так і за кошти міського бюджету (придбання КНС і оплата за виконані роботи).

Міський голова подякував мешканцям за розуміння і співпрацю та повідомив, що наступного року на вулиці Князя Романа планують зробити асфальтне покриття, адже досі воно є ґрунтовим. Але для цього усі мешканці мають провести відповідні інженерні мережі до своїх помешкань, аби не руйнувати дорогу у майбутньому.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі ‒ нова каналізаційно-насосна станція
21 травень, 2013, 10:25