У лікарню до малюка, якого знайшли непритомним з батьками на Волині, досі не прийшли родичі

У лікарню до малюка, якого знайшли непритомним з батьками на Волині, досі не прийшли родичі
8-місячного хлопчика, який разом з батьками потрапив до лікарні з підозрою на отруєння невідомою речовиною, вчора – 12 листопада перевели з реанімаційного відділення у педіатричне.

Нагадаємо, у селі Яромель Ківерцівського району подружжя отруїлося невідомою речовиною. Згодом 45-річний чоловік помер у лікарні, за життя його дружини борються медики у Луцькій міській клінічній лікарні, - пише видання Вісник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шукають родичів малюка з Волині, якого знайшли непритомним разом із батьками

Непритомних чоловіка і дружину односельці знайшли 11 листопада в будинку на території ферми, де вони жили і працювали, коло них лежав і їхній 8-місячний малюк. Усіх трьох забрали у лікарню, у дитини отруєння не виявили. Що за рідину випило подружжя достеменно невідомо. Коли їх знайшли, в хаті на столі було чимало страв, зокрема і консервовані гриби.

Зі слів матері потерпілої Галини Хоніної, подружжя ходило по гриби, у лісі знайшли якесь вино, спробували, а то, виявилася, отрута.

Як розповіла сьогодні, 13 листопада, завідувачка педіатричного відділення №3 з центром дитячої онкогематології Яна Рижко, стан дитини - середньої важкості. Родичі до дитини жодного разу не навідувалися. Учора малюка перевели з реанімаційного відділення.

"У дитини немає ознак інтоксикації, однак діагностували залізодефіцитну анемію. Хлопчик поводить себе нормально, звісно, плаче і хоче на ручки. Дитина лежала біля п’яних матері і батька на холодній підлозі, тож дуже змерзла. Через це в нього зараз підвищена температура. І оскільки у нього знижений гемоглобін, то швидше за все ця дитина добре не харчувалася. На свій вік, а йому вже 8 місяців, він розвинений повноцінно. Оскільки за весь час ніхто з рідних не прийшов, його доглядає медперсонал і мами, які лежать з іншими дітками. Ліками він забезпечений. Підгузки, одяг і суміші поприносили люди. Що на майбутнє буде з дитиною, вирішуватимуть соціальні служби, оскільки сім’я там неблагополучна", - розповідає лікарка.

Одна з мам з палати, де лежить хлопчик - Галина з Нововолинська, розповідає:

"Я вважаю, що дитина, це дар від Бога. Багато сімей хочуть мати діток, і не можуть. Цей малюк хоче ласки, материнської любові. Загалом він хороша дитина. Сьогодні трішки погано спав вночі, їсти хоче, а з пляшки не вміє їсти, то ми з ложечки його годуємо. Також колишемо його. Всі мами з палати біля нього. І підгузки ми міняємо йому. Стільки людей відгукнулося, я була просто вражена, приносять суміші, підгузки, одяг. Я навіть не думала, що в нас стільки добрих людей".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопчині найкращого і хай тримається. А ці мамочки які критикують батьків хай рот заткнуть. Вони не знають всього. Може родичів і немає. Помагати треба мовчки. А то памперсів поміняла і вже дитину віддає тим хто хоче, бо дар божий.
Відповісти
Останні новини
У лікарню до малюка, якого знайшли непритомним з батьками на Волині, досі не прийшли родичі
13 листопад, 2019, 13:05