У Києві стартує гей-парад

У Києві стартує гей-парад
У Києві біля метро «Шулявська» починаються приготування до гей-параду.

Вздовж проспекту Перемоги від Шулявки і до кіностудії Довженка вишукувалось кілька сотень міліціонерів та спецпризначенців, ‒ пише ТСН.

Учасники параду вже прибули і стали у колону, їх наразі близько 70. У руках вони тримають різнокольорові прапори. Планується, що учасники пройдуть пішки проспектом до станції метро КПІ і Київського зоопарку.

На чолі колони представники сексменшин натягнуть транспарант з написом «Мюнхен вітає місто-побратим Київ». Серед учасників «Маршу рівності» присутні представники сексменшин Мюнхена.

За інформацією, вже зібралось близько 150 «правих». Також на Шулявці були помічені люди в рясах. Кілька провокаторів вже намагалися прорватись до учасників гей-парау, але правоохоронці їх швидко «усунули».

Нагадаємо, українські геї збиралися провести «Марш рівності» 25 травня, на День Києва. Але суд заборонив ходу представників ЛГБТ-спільноти, а противники проведення гей-параду «готові бити морди».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Европидарам запрет въезда в Украину. "Украинских" пидаров - бить...бить и бить ногами и нагайками, чтоб тихонечко себе на нычке и в жопу перлись. Пидарастия - это заболевание? Это вообще уродство!!! Причем очень опасное для общества.
Відповісти
Розстріляти
Відповісти
Просто коли прийшли СВОБОДІВЦІ геї поняли, що не такі вже вони ПІДАРАСИ
Відповісти
Коля, сам то зрозумів, що написав?
Відповісти
Останні новини
У Києві стартує гей-парад
25 травень, 2013, 10:51