Волиняни спілкувалися з представником Обмундсмена України

Волиняни спілкувалися з представником Обмундсмена України
Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області Любов Сітовська провела в Підгайцівській ОТГ особистий прийом громадян. До представника Обмундсмана звернулося дев’ять мешканців громади.

Питання № 1 з-поміж усіх, які були порушені під час зустрічі,- це підвищення заробітної плати працівників закладів дошкільної освіти. Відтак, звернення стосувалося дотримання права на справедливу оплату праці, - пишуть на сайті Підгайцівської ОТГ.

Любов Сітовська рекомендувала відвідувачам підготувати колективне звернення для передачі його у Секретаріат Уповноваженого з прав людини. Адже, як зазначила Любов Володимирівна, це питання потрібно вирішувати на державному рівні шляхом внесення змін у законодавство.

Любов Сітовська надала роз’яснення з усіх озвучених на прийомі питань, ознайомила з компетенцією Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Також регіональний представник Уповноваженого обговорила питання подальшої співпраці у сфері дотримання прав людини з представниками Підгайцівської об’єднаної територіальної громади.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни спілкувалися з представником Обмундсмена України
30 листопад, 2019, 05:31