Влада «кинула» українського паралімпійця. ВІДЕО

Влада «кинула» українського паралімпійця. ВІДЕО
Український паралімпієць Денис Соболь, який привіз з Лондонської Олімпіади бронзу, й досі потерпає від скрутних житлових умов.

Нове помешкання вкрай потрібне чоловікові, адже на його 26 кв. м. мешкали аж 10 членів родини, - йдеться в сюжеті ТСН.

Після того, як журналісти розповіли про житлові проблеми відомого веслувальника, на родину хлопця чекала ціла купа неприємностей. Мати параолімпійця, Світлана, стверджує, що двох менших Денисових братів соціальні служби погрожували відібрати через неналежні побутові умови.

Разом із тим керівник області особисто запевнив журналістів, що цього не станеться. Та пообіцяв спортсменові нову квартиру.

13 квітня голова Полтавської ОДА Олександр Удовіченко зазначив, що питання про надання інвалідові помешкання буде вирішене до травневих свят. Що спортсмен і 27 травня мешкав за старою адресою, губернатор пояснив оформленням документів.



"Так співпав ваш приїзд сьогоднішній, у міській раді повинні завершитись процедури оформлення квартири", - зазначив Удовіченко.

У кабінеті міського голови Денис і справді поставив свій підпис на 2-х примірниках документів. Його привітали з отриманням квартири. Однак оглядини довгоочікуваного помешкання привели родину інваліда на будівельний майданчик. Цегляна коробка без вікон, дверей те ще й із недобудованим дахом – оце і було житло, з яким привітали параолімпійця.

"Там, де піднімається кран, десь там", - намагалися вгадати розташування своїх квадратних метрів на 8-му поверсі Денис із родиною. Квартира начебто є, каже параолімпієць, але насправді вона ще йому не належить.

"Все ж таки, це договір, як я розумію, резервування. Ще квартири немає по документам. Це – що я маю можливість після добудови і здачі в експлуатацію цей договір поміняти на документи на квартиру", - пояснив бронзовий призер паралімпійських ігор-2012 у Лондоні.

Чиновники запевняють, що хвилюватися вже не варто. Головне, що вони знайшли спонсора, який сплатить за 1-кімнатне помешкання.

Сам будинок обіцяють здати до кінця року. Проте, вочевидь, про входини спортсменові-інваліду мріяти ще рано. Бо, навіть маючи ордер на руках, перш ніж заселитися, йому доведеться десь знайти гроші на недешеві внутрішні роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Влада «кинула» українського паралімпійця. ВІДЕО
28 травень, 2013, 08:33