Радіоведучі познущалися з хедлайнера «Бандерштату-2013»

Радіоведучі познущалися з хедлайнера «Бандерштату-2013»
Ведучі "Просто радіо" обговорили хедлайнерів фестивалю "Бандерштат-2013".

Зокрема, дісталося гурту Андрія Кузьменка "Скрябін".

У рубриці "Суб'єктивний погляд на важливі новини" ведучі "Просто радіо" назвали новину про те, що "Скрябін" та "Тартак" стануть хедлайнерами фестивалю "дуже смішною".

"Я зайшла на Youtube і подумала, що ці гурти роблять в 2013 році... Так от забила таке "Скрябін" і дивлюся не я одна це роблю. Мені підказка така "Скрябін 2013"... І от перше, що мені викинуло це кліп Вікторії Дейнеко", - зі сміхом розповіла ведуча.

Також вони пригадали про кліп "Скрябіна" на пісню "Руїну". Мовляв, в лапках біля назви відео написано HD.

Коли ж вони почали дивитися кліп ведуча зауважила, що її мозку більш боляче, ніж мізкам колег, бо вони відео не бачать.

Водночас ведучі припустили, що з таким хедлайнером, як "Скрябін", фестиваль буде дуже сумним.



Андрій Кузьменко у Facebook написав: "Коротше, Просто радіо забанило мене і повидаляло всі коменти з фейсбуківської сторінки. Правда очі ріже. Нема з ким воювати. Слабаки!"

Також він опублікував відео з епізодами концерту гуртів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені видається, шо журналісти просто радіо не познущались, а сказаливсе як воно є насправді. Скрябін і кузьма зразка 2013 це дуже кволо, він зараз вдарився розкручувати такзваних зірок дзідзя і труси ті, шо співають, натомість музика скрябіна є зараз неактуальною.
Відповісти
А ти квак хто такий ??? Що ти можеш знати про Скрябіна і його творчисть ??? Ти не маєш права про це навіть говорити в себе на кухні, не те що писати тут !! Ти не можеш назвати 5 його пісень чи 5 альбомів . Якщо тобі подобається Кобзон і Сябри то краще пиши про них. А про те в чому не тямиш краще мовчи.Ти не бачив Кузьму зразка 2013 і не бачив раніше. Сходи на один його концерт і все зрозумієш. А пока завали своє ***** !!!
Відповісти
Коментарі ведучих просто безглузді!!!! Скрябін і Тартак це найкращі хеблайнери яких можна очікувати! вони ж не обов'язково мають співати тільки пісні 2013 року. вони будуть співати і свої старі усім відомі хіти!!! Видно горе ведучим більше нема про що поговорити. Хотіли привернути увагу до свого горе радіо (назву якого я вперше чую) - ВІТАЮ!!! Тепер Кузьма про вас знає))))
Відповісти
Я думаю задля об'єктивності треба взяти коментар в Андрія Підлужного хто такий скрябін і кузьма? Це такі собі галицький пристосуванець от і все.
Відповісти
Тому Просто радіо до Скрябіна як до неба рачки уроди!!!
Відповісти
хоч трішки насмішки і було на цьому "радіо" але всеж вони казали про реальність і раджу ще раз прослухати запис програми і подумати)
Відповісти
По-перше, фрази у статті вирвані з контексту. По-друге, Кузьма сам попросив припинити лайку у фейсбуці. Тому якось дивно виглядає його заява про «слабаків». Комусь іншому, вочевидь, «правда очі ріже».
Відповісти
Останні новини
У Нью-Йорку ‒ потоп. ВІДЕО
04 червень, 2013, 11:29
Радіоведучі познущалися з хедлайнера «Бандерштату-2013»
04 червень, 2013, 11:12