У луцькому «політесі» ‒ вогняне шоу. ФОТО

У луцькому «політесі» ‒ вогняне шоу. ФОТО
Під час свята «Студент сьогодні – інженер назавжди» у Луцькому національному технічному університеті студентам влаштували вогняне шоу.

На дійство прийшли студенти та працівники трьох факультетів Луцького національного технічного університету – машинобудівний, технологічний, будівництва та дизайну, - повідомили у прес-службі вишу.

Також в програмі святу були виставки автомобілів шести волинських фірм, презентації кафедрами наукових проектів, показові виступи переможців спортивних турнірів, чемпіонатів України, Європи, світу.

Море драйву додали виступ гурту "Флайза" та справжні лицарські бої.

За освідченням студентів, цей день став для них справжнім святом. Для цього вони доклали певних зусиль: підготували гумористичні газети, запросили усіх на фуршет з кавою, чаєм, солодощами.

"Рядком однієї з пісень "Як здорово, що всі ми тут сьогодні зібралися" можна було охарактеризувати настрій присутніх на заході. Хоча на окремих обличчях були помітні зосередженість та заклопотаність. Напевно тому, що не зважаючи на фразу "Студент – це звучить гордо" , n–а кількість молодих людей, отримавши незабаром заповітний диплом про вищу освіту, замислиться над майбутньою кар’єрою. Тож не випадково молодь висловила побажання зустрітися з успішними людьми під час круглого столу у рамках фестивалю", - інформують в прес-службі вишу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛНТУ, свято
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На виставці найбільше сподобалась Skoda Rapid. Або просто білий колір сподобався)
Відповісти
«Студент сьогодні – інженер назавжди» - с чувством юмора все нормально.
Відповісти