Луцькрада дає базарникам ще один шанс на добровільний переїзд

Луцькрада дає базарникам ще один шанс на добровільний переїзд
Підприємці Старого ринку, які мають бажання добровільно переїхати на Новий ринок або в інше місце для здійснення торгівлі, мають до кінця робочого дня 10 лютого повідомили про це в Центр надання адміністративних послуг.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За словами Поліщука, до міської влади в останні дні звертається чимало підприємців зі Старого ринку, які бажають добровільно переїхати.

Тож для систематизації процесу добровільного переїзду та допомоги міської влади підприємцям в цьому просять тих, хто хоче добровільно переїхати, подати через ЦНАП офіційну заяву на Луцьку міську раду до 18:00 10.02.2020 року із зазначенням реквізитів та контактних даних.

"Після збору таких даних із підприємцями, що подали заяви буде організовано зустріч щодо координації добровільного переїзду та сприяння у цьому процесі міської влади", - написав Поліщук.

Нагадаємо, 4 лютого пізно увечері розпочали примусовий демонтаж Старого ринку.
За словами в.о. мера Луцька Григорія Пустовіта, демонтаж будуть продовжувати, адже в міській раді ще 30 січня повідомили, що 3 лютого почнеться примусовий демонтаж конструкцій, якщо власники не приберуть їх до того часу. Договір з ними розірвали, тому знаходитись на цьому місці вони не мають права, а всі контейнери вважаються такими, що встановлені незаконно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наглість в пошані.
Відповісти
Нехай Пустовіт перееїзжає сам! А нам підприємцям добре на Старому Ринку. Там чисто і дуже охайно.
Відповісти
Чисто? Ти що сліпий?
Земля міста а не ваша.
Новий ринок спеціально робили для перенесення.
Але ви кожен раз коли вас хотіли перенести ішли під раду і через те що це завжди випадало перед виборами вас залишали за ваші дані голоса...
Ви вже це забули...
Не будете ви купка базарників нам жителя міста що робити.
БАЙКОТ СТАРОГО РИНКУ.
Відповісти
НАпругу могла зняти заява ПОліщука чи Недопада, що так і так сесія прийняла рішення про віджим землі в свого ж підприємства ми це зробили бо хочемо на цьому місті зробити зелену зону але ми розуміючи, що з підприємцями та НАШИМ МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ укладені договори до червня даємо їм саме цей час на допродаж залишків/ організацію переїзду/ закриття підприємницької діяльності тощо. це було б справедливо та юридично вірно. Але гроші за землю певно уплачені... всі поспішають потрібно будувати ... ЩОСЬ....
Відповісти
Усі на Новий ринок!!!
Відповісти
Заберіть той удючник.Коли не йду між рядами завжди пляшка і закуска.Як не в одному ряду,то іншому.
Відповісти
Не підбадьорюйте себе! Не буде тої смердючої клоаки в старому місті! Це питання часу, точніше досить вузького відрізку часу...
Відповісти
Ну мало хто захоче переїхати добровільно. Переїзд це великі капіталовкладення. Питання, чому влада не хоче знайти спільну мову з бізнесом. Чи може влада піти на зустріч? Наприклад тим підприємцям які переїхали на Новий Ринок до березня місяця, дати податкові канікули до кінця 2020року. Це було би гарним прикладом взаємодії влади та бізнесу!
Відповісти
Почалося! Ще один шанс, потім ще один і ще один і так і буде загаджена історична частина міста! Приїдьте, у Львів, Чернівці, Одесу, де ви бачили, щоб біля головних історичних пам'яток, в таких умовах продавали труси і викидали на асфальт залишки тухлої риби? А ще ж у нас Погуляйку треба попіаритись. Буде радитись і досліджувати, чим той обриганий гадюшник так заважає лучанам!
Відповісти
Спеціально для тебе, діалоги почалися вже дуже давно, багато років тому, і місце під новий ринок теж виділялося дуже давно.
Відповісти
Останні новини
Луцькрада дає базарникам ще один шанс на добровільний переїзд
07 лютий, 2020, 15:44