У Луцьку ДАІ зареєструвала 4 автопригоди, які сталися через погані дороги

У Луцьку ДАІ зареєструвала 4 автопригоди, які сталися через погані дороги
За 4 місяці у Луцьку інспектори ДАІ зареєстрували лише чотири ДТП, які сталися через погане дорожнє покриття.

Правоохоронці склали адміністративні протоколи згідно зі статтею 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у якій ідеться, що причиною аварії є порушення правил, норм і стандартів при утриманні доріг і вулиць, - розповів Відомостям начальник луцького відділу ДАІ Владислав Іщенко.

Крім того, до міської ради міліціонери направили 10 повідомлень про недоліки в утриманні вулично-шляхової мережі та чотири інформації — до прокуратури міста.

"Ми акцентуємо увагу на дорожніх знаках, які б попереджували водіїв про погану дорогу, ямковість, проведення ремонтних робіт тощо. На щастя, у Луцьку почали посилений ремонт шляхів", - каже Іщенко.

Також, за словами посадовця,ДАІ стурбована ситуацією, яка склалася з травмуванням дітей унаслідок дорожньо-транспортних пригод, які були зареєстровані на території міста.

"Загалом із початку року на вулицях Луцька травмувалося семеро дітей, загиблих, на щастя, немає. Щоб зменшити травматизм, вважаю, головну роль повинні зіграти дорослі. Маю прохання до батьків: щоденно нагадуйте дітям про обов’язкове виконання всіх Правил дорожнього руху під час пересування містом. Ще хотів би звернути увагу на перевезення малюків у автомобілях. Під час руху вони повинні сидіти у спеціальних автокріслах. Основною причиною аварій, в яких травмуються малолітні, є їх посадка на переднє крісло машини або ж перебування на задньому сидінні без автокрісел", - розповів керівник луцьких ДАІшників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"За 4 місяці у Луцьку інспектори ДАІ зареєстрували лише чотири ДТП, які сталися через погане дорожнє покриття" - цікаво, тобто акцент на слові "лише" - краще було б, якби було більше? Мабуть, я один з тих чотирьох - повірте, коли стоїть вибір між величезною ямою на дорозі та зустрічним авто - ти розумієш, що вибору немає. А так дійсно, лише 4...
Відповісти
Аж цілих чотири ???!!! Та як вони посміли!!! Хто дозволив ???!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку ДАІ зареєструвала 4 автопригоди, які сталися через погані дороги
07 червень, 2013, 17:44