Чому швейцарські годинники вважаються найбільш якісними*

Чому швейцарські годинники вважаються найбільш якісними*
Годинники є не тільки корисним предметом, а ще й атрибутом, які показують статусність персони, її престижність та хороший смак. Швейцарський годинник вважається найкращим у світі. Звичайно, це не безпідставне твердження. А купити швейцарський годинник можна за посиланням https://timeshop.com.ua/atlantic-ru-2/.

Чому швейцарські годинники вважаються найкращими

Є декілька аспектів, чому саме ці годинники вважаються найкращими, найпопулярнішими й найдорожчими. Розберемося з кожним з них окремо.
По-перше, швейцарські годинники вміють дивувати своїми складними та унікальними механізмами. Вони виготовляються вручну з дорогоцінних металів та каменів.

По-друге, тільки ті годинники можуть називатися швейцарськими, які мають більше половини деталей та вузлів, які були виготовленні в Швейцарії.

По-третє, тільки ті годинники можуть називатися швейцарськими, збір самого механізму та всієї основи яких відбувалися саме в Швейцарії.

По-четверте, тільки ті годинники можуть називатися швейцарськими, які пройшли контроль якості в Швейцарії.

Враховуючи всі перераховані пункти, одразу видно, що Швейцарія дбає про свою репутацію і доводить якість своїх годинників.

Atlantic – майже столітня гарантія якості

Швейцарська компанія Atlantic з 1928 року займається виготовленням годинників, а вже у 1932 році вони випустили свої перші водонепроникні годинники і з того часу називаються саме так.
Atlantic виробляють кварцові та механічні годинники.

Багато моделей саме цього бренду стали одними з найкращих годинників світу, використавши та розробивши багато сучасних технологій.
Вони виготовляють годинники, як для чоловіків, так і для жінок, враховуючи всі необхідні нюанси. Так, жіночі моделі підкреслять елегантність, ніжність та витонченість. А чоловічі вкажуть на стиль та престиж.

Годинники можна підібрати з металевим або шкіряним ремінцем, зі складним механізмом або класичні моделі. У їхньому асортименті можна знайти все, та навіть трошки більше, що не залишить без уваги нікого.

Перед придбанням швейцарського годинника необхідно впевнитися, що це не підробка, а справжній виріб, що відповідає усім швейцарським стандартам. Найкращим варіантом є покупка такого годинника в офіційних сервісних центрах, де точно гарантують якість.

Ходить такий стереотип, що швейцарський годинник занадто дорогий, щоб кожен міг його собі дозволити. Але Atlantic не завищує ціну на свою продукцію, доводячи, що якість може бути доступна кожному.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: годинник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.