«Ви круті»: замміністра проінспектувала роботу луцького ЦНАПу. ФОТО

«Ви круті»: замміністра проінспектувала роботу луцького ЦНАПу. ФОТО
Заступниця міністра цифрової трансформації з розвитку публічних послуг Людмила Рабчинська ознайомилася з роботою луцького ЦНАПу.

Зустріч за участю голови облради Ірина Вахович, секретаря міської ради Григорія Пустовіта, начальника Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції Юрія Добоша відбулася у вівторок, 25 лютого.

Директор ЦНАПу Лариса Карп’як розповіла, що торік центр надання адмінпослуг відвідали 270 тисяч осіб, при цьому у Луцьку проживає близько 260 тисяч.

«Сьогодні лучанам не потрібно ходити в інші інстанції, оскільки ми надаємо послуги як міської влади, так і ОДА, а також територіальних органів. Є можливість навіть подати показники лічильника, а громадяни поважного віку можуть скористатися нашими окулярами», - відзначила вона. За годину роботи у вівторок луцький ЦНАП відвідали 295 людей.

У ЦНАПі в комплексі функціонує не лише нова програма єМалятко, а й реєстрація нерухомості, виділення земельної ділянки та інші, наголосила Лариса Карп’як. На сьогодні ж луцький ЦНАП надає 448 послуг, кожну з яких можна оплатити за допомогою QR-коду.

Своєю чергою, Григорій Пустовіт зазначив, що у ЦНАПі встановлені спеціальні скриньки задля аналізу його роботи. Лише 0,1 % зі 140 тисяч відвідувачів центру торік лишилися незадоволеними обслуговуванням. Окрім того, 24 лютого в Луцьку запрацював сіті-бот «Назар», що допомагатиме мешканцям міста у вирішенні комунальних проблем.

«Дуже вдячна, що ЦНАП долучився до пілотного проекту єМалятко. Найбільше вдячна, що ви так неймовірно круто розвиваєте адміністративні послуги у центрі надання адмінпослуг. Ми у Києві завжди ставимо за приклад місто Луцьк за кількістю послуг, логістиці надання адмінпослуг. Усі, хто від вас приїжджає, приходять до нас зі здивованими очима. Іншим ЦНАПам треба на вас рівнятися», - сказала заступниця міністра цифрової трансформації з розвитку публічних послуг Людмила Рабчинська.

Замміністра запропонувала луцькому ЦНАПу долучитися до надання нових послуг, зокрема, співпрацювати з військкоматами, органами виконавчої служби та Держпродспоживслужбою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на зустрічі заступника голови ОДА не було? :))) Журналісти пля... :)))
Відповісти
Пояність, а шо означає прикметник "крутий" в характеристиці ЦНАПу ? Ні в словнику Грінченка, ні в шкільній програмі, ні в телевізійному етері жодних трактувань того слова не знайшов. Я ніби теж учився, і вища освіта є, але ви видно якісь мудріші ? Чи шо ?
Відповісти
Я, канєчно, діко ізвіняюсь, але який не був той Азаров, але його урядовою директивою зобов'язано державних службовців дотримуватись на роботі вимог дрес-коду !
Відповісти
ага, головне з військоматами працюйте, ато в нас героїв мало для новин
Відповісти
"Крутими" назвав гончарук депутатів, коли виступав у ВР. А ця жаба, яка носом може тягнути паровоз, повторює. Хоче бути гончаруком.
Відповісти
Схожа на білого африканського носорога.
Відповісти
В академічному українському словнику це слово має кілька десятків значень (від крутого берега до крутого кипятку чи крутого матюка), але ніяк не підходить під характеристику ЦНАПу і людей, які там працюють. Просто, ця необтесана вівця з бобляхами поповнила свій бідний словник слівцем зі сленгу коміків.
Відповісти