У Ковельській школі мистецтв ‒ випускний. ФОТО

У Ковельській школі мистецтв ‒ випускний. ФОТО
Класичні та сучасні музині твори мали змогу почути всі, хто завітав на випускний вечір до Ковельської школи мистецтв.

Цього року останній дзвоник пролунав для 59 вихованців, які отримали свідоцтва про музичну освіту. Серед них ‒ учні фортепіанного, народного, духового, струнно-смичкового та струнно-народного відділів, ‒ повідомляють у ковельській мерії.

За відмінне навчання та активну концертну діяльність 13 кращих випускників школи нагороджені Похвальними листами. Результати років навчання на урочистостях демонстрували випускники.

Привітав колектив школи мистецтв та їх вихованців заступник міського голови Ігор Прокопів.

Директор школи мистецтв Людмила Кобченко, яка й сама є її вихованкою, побажала випускникам не забувати цього навчального закладу, де вони зустрілися з музикою.

Батьки випускників подякували викладачам за їхню нелегку викладацьку працю, за увагу й теплоту, подаровані їх дітям за роки навчання в школі. До присутніх звернувся й настоятель Свято-Михайлівської церкви УПЦ с. Дроздні протоієрей Микола Хотинський. Чимало гарних слів звучало цього вечора від викладачів школи та випускників.

У цьому році ковельська школа мистецтв відзначала 57-у річницю з дня її заснування. У школі діти навчаються грати на бандурі, домрі, гітарі, скрипці, фортепіано, баяні, віолончелі, акордеоні, духових та ударних інструментах, кларнеті. При школі діють хорові, танцювальні й оркестрові колективи. Гордістю міста є симфонічний оркестр, камерний оркестр «Квінта».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковельській школі мистецтв ‒ випускний. ФОТО
10 червень, 2013, 19:01