У Луцьку вкотре шукають перевізників на 4 маршрути

У Луцьку вкотре шукають перевізників на 4 маршрути
У Луцьку повторно оголосили конкурс на перевезення пасажирів на міських маршрутах № 7, 14, 32, 35.

Про це йшлося у середу, 18 березня, під час засідання виконкому Луцькради.

«Станом на сьогодні ці маршрути – найменш фінансово привабливі», - відзначив член виконкому Михайло Щур. Тож він поцікавився, чому, наприклад, маршрут №14 не об’єднати одним лотом із прибутковим.

«У нас був 14 маршрут разом із 19-м. Ви знаєте, що 19-й припинив діяльність. Зараз об’єднати маршрут №14 з якимось прибутковим немає змоги, але така робота ведеться», - повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Степанов.

Утім, за словами посадовця, лише за допомогою е-квитка можна буде судити про збитковість чи прибутковість маршрутів. Від початку введення АСОП у місті визначили, що пасажиропотік значно більший, аніж говорили перевізники.

До проведення конкурсу та затвердження результатів перевізником на цих маршрутах буде ТОВ «Фавоній плюс».

Заммера Григорій Недопад додав, що у програмі підтримки електротранспорту закладуть можливість відшкодування перевезень на збиткових маршрутах за рахунок міського бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрут 19 дуже збитковий що на нього запустили 236 та 107 та 103 ніхто не хоче відмовлятися від маршруту на гірку полонку.
Відповісти
Докерувалися.що немає кому їздити містом.а навіть немає кому позакривати дірки в маршрутах.де перевізники з інших міст.де належний хочаб наближений до задовільного технічний стан маршруток??? Скільки було піару та мови щодо прозорої доботи тих валідаторів так покажіть в онлайні ті цифри,а то самі перевізникм незнають скільки людей перевели.
Відповісти