Характеристики найбільш популярного підлогового покриття*

Характеристики найбільш популярного підлогового покриття*
Створення комфортної, стильної і практичної обстановки в будинку процес не з легких. Особливу увагу необхідно приділити підлоговому покриттю, адже існує велика його різноманітність, де кожен вид характеризується своїми властивостями та особливостями. Магазин підлогового покриття "Woodler" має великий асортимент дерев'яних виробів, які відрізняються якістю і доступною ціною.

Для того, щоб полегшити вам вибір підлогового покриття, розберемося детальніше з найпопулярнішими варіантами.

Лінолеум

Перевагою лінолеуму можна назвати те, що він не боїться вологи і добре миється, це говорить про те, що таке покриття не буде гнити. Також він легко укладається, але для цього необхідно підготувати рівну основу. Так як він м'який, то в місцях, де мають стояти важкі меблі, можуть утворюватися вм'ятини.

Екологічністю, міцністю і зовнішнім виглядом вони часто поступаються іншим видам. Зате вартість лінолеуму буде зовсім невисокою, а прослужить він більше 40 років.

Ламінат

Це екологічно чисте підлогове покриття, виготовлене з ДВП і шарів паперу. Міцністю воно може позмагатися з іншими варіантами, адже він стійкий до механічних пошкоджень, стирання, сонячних променів і високих температур. Монтується ламінат досить легко, а служити буде більше 10 років.

Якщо говорити про недоліки, то до них відноситься боязнь вологи, а також те, що перед його укладанням необхідно правильно підготувати основу, якщо цього не зробити, то з часом він може скрипіти або роздутися. Також потрібно розрахувати допустиме навантаження.

Паркет і масивна дошка

Таке підлогове покриття відрізняється прекрасним зовнішній видом, його можна підібрати під будь-який дизайн. Його довговічність, міцність і надійність підкорюють покупців. Потрібно сказати, що він виготовляється з екологічно чистих матеріалів, тому, залежно від пори року, паркет може трохи деформуватися. За такі високі характеристики, він коштує досить дорого.

Керамічна плитка

Найчастіше плитку кладуть в кімнатах підвищеної вологості: кухня, ванна кімната і санвузол. А так як вона витримує високі навантаження, то її монтують в холах, передпокоях і коридорах. Але це холодне покриття, по якому не походиш босоніж.

Дизайн керамічної плитки має велику різноманітність, що дозволяє вибрати бажаний малюнок і колір. Вона легко миється, не вицвітає і не стирається. Але існують певні проблеми під час її укладання, а також в тих випадках, якщо необхідна її заміна. Також деяким не подобається, що між плитками видно шви, які ніяк не можна прибрати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: підлога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.