Нові випадки коронавірусу на Волині: захворіли 4 медики луцької лікарні

Нові випадки коронавірусу на Волині: захворіли 4 медики луцької лікарні
Станом на 10.00 1 квітня у Волинській області зареєстрували 7 випадків коронавірусної інфекції.

За останню добу на Волині виявили 4 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, інформує ОДА.

Усіх осіб обстежували з профілактичною метою при проведенні протиепідемічних заходів серед медпрацівників у відділенні інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні.

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 10 осіб. Зразки біологічного матеріалу знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Всього з початку проведення лабораторних досліджень у Волинській області здійснили 99 ПЛР аналізів на виявлення коронавірусної інфекції. З них – 51 в осіб з підозрою, та 48 – в осіб, які контактували з громадянами з-за кордону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от і пійшли наслідки від Духневич - далі буде... капець просто!!! (((
Відповісти
Зверніть увагу, спочатку мовчали про зараження очільниці луцької міської лікарні, а тепер вже 4 лікаря хворих з тієї ж лікарні, тобто це наглядна картина того як поширюється вірус між людьми
Відповісти
А якби зразу признались що духневич пролежала там 2 тиждні ! провели б санобробку можливо б такого і не було б!
Відповісти
Ластунь,привіт
Відповісти
за приховуваня притягувати до відповідальності
Відповісти
Просто для інформації скажу, що на Тернопільщині особі, яка принесла інфекцію в селище, грозяться спалити хату.
Відповісти
Сцикливі ЗМІ і сциклива недовлада Луцька, помножена на тупість і корупційність медичних чиновників всіх мастей породили цю страшну проблему. Треба негайно протестувати всіх працівників Луцької лікарні, а також членів їх сімей і зробити це за рахунок Духневич і компанії. ГРОШІ В НИХ Є. НЕГАЙНО!!!
Відповісти
Зараз впрягуться за неі, будуть замовчувати. Нічого нового, совок. Демократи, революціонери, украінці. І не стидно бути такими людьми????
Відповісти
Не Духневич принесла цю інфекцію в міську лікарню, а Мартиняк. Розумні це вже давно зрозуміли, а вам недокоментатори не дано.
Відповісти
За кого вони нас мають.Просто знущається ця недовлада-це гірше "совка".Потрібно бути дя...щоб не розуміти,що сталось в наших лікарнях.І вони набрались нахабності,ще нас повчати...і щось забороняти.Так лучани(значна)більшість все прекрасно знають,розуміють і виконують,на відміну від вас нешановні.
Відповісти
Там мінімум ще з десяток лікарів заражених просто напишуть через два дні.ранкові наради проводились...і т.д.
Приклад пофігізму.це ж директорка до неї вірус не чіпляється.навіть в Іспанії
.А потім непаліть мою хату...
Відповісти
Тоді,що в вашій гр....лікарні робив мартиняк???Він що,мешканець Луцька???Вже так забрехались,що і собі не вірите.
Відповісти
Мені дуже прикро , що на інших сайтах видаляють коментарі.
Де ж ця ваша свобода слова? Люди ж надіються почути правду від ЗМІ. В неділю з усіх ЗМІ трубили, що коронавірус у підлеглих 5 людей, що контактували з Духневич не знайшли. Виявилось таки вона заразила і не тільки 5 чоловік з нею контактувало. Влада хотіла це все зам"яти. Це безвідповідально зі сторони ащенюка, Духневич та волинської влади. Якби люди знали правду, то можливо якось би остерігались, не контактували б з близькими
Відповісти
Ой,а як же таке могло статись, головний лікар ж відразу самоізолювалась і ні з ким з персоналу не контактувала...Насправді ситуація коли в розпал пандемії головний лікар дозволяє собі іхати на відпочинок за кордон, а, приїхавши, як ні в чому не бувало виходить на роботу і заражає медперсонал - яскравий приклад злочинної халатності. Але, чомусь здеється, що вона і далі залишиться головним лікарем. На жаль, гроші та зв'язки в нашій країні вирішують все.
Відповісти
Що керовнік Ващенюк скаже і та кураторка з ОДА Щербак, що кожного дня відмазки строять на тих брифінгах, а та пані ніколи ще у масці не була і вона в неї не помічена хоча б на шиї! В ОДА ви там стережіться її, а то біда буде чорна з такою заступницею!!!
Відповісти
Наради проводити є сучасні засоби зв'язку зараз, а вони по кабінетах всупереч наказам карантину збираються, що у лікарнях, що в ОДА - жах просто! Від того керівництва, посадовців люди більше постраждають ніж один від одного!!!
Відповісти
Не Мартиняк а Горлач, Духневич 2 тиждні пролежала в ЛМКЛ, чого раптом думаєте у людей без симптомів побрали аналізи, от тільки шкода що пройшло надто багато часу. Бог їм суддя!!!
Відповісти
І Мартиняк , і Горлач. А інші це вже наслідки після обстеження цих хворих. Просто вони скрили своє захворювання , а працівники лікарні ні.
Відповісти
То кому хату палити?
Відповісти
А ви зверніть увагу! Тести проводять ТІЛЬКИ лікарям! Простим смертним зась! А деж люди з якими всі вони кантактували!? Сама зверталась для тестування з температурою за 38' і не хотять брати!!!
Відповісти
Лікарі тільки себе тестують! Зверніть увагу!!!
Відповісти
Останні новини
Нові випадки коронавірусу на Волині: захворіли 4 медики луцької лікарні
01 квітень, 2020, 10:49