«Ніч в Луцькому замку» може стати кількаденним фестивалем

«Ніч в Луцькому замку» може стати кількаденним фестивалем
У мерії Луцька планують організувати в Старому місті кількаденний фестиваль, який завершуватимуть "Ніччю в Луцькому замку".

Про це йшлося 18 червня під час прес-конференції організаторів мистецького фестивалю "Ніч в Луцькому замку".

Так, перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що було б добре чим швидше завершити реконструкцію Замкової площі та винести частину фестивальних заходів за межі замку.

"Думаю, до Дня міста чи до Дня Незалежності ми стаціонарно забезпечимо замок електроенергією, бо нині підводити тимчасові підводки вони створюють проблеми", - висловився він.

На його думку, якщо "довести до толку" всю територію, розташовану навколо замку, то це дасть можливість розширити площу мистецького дійства.

Натомість начальник міського управління культури Тетяна Гнатів повідала, що у міській раді планують влаштувати кількаденний фестиваль у замку та на призамковій території, який завершуватимуть "Ніччю в Луцькому замку".

На переконання міського голови Микола Романюка, цей фестиваль мав би охопити щонайменше Замкову площу, частину вулиці Братковського та замок.

Зокрема, через проблеми з обмеженою площею організаторам довелося відмовитися від ідеї проведення кінопереглядів.

Також через ремонт Луцького художнього музею в мерії мізкують над тим, де проводити прес-конференція, яка щороку проводилася саме в приміщення закладу культури.

Нагадаємо, цього року дійство "Ніч в Луцькому замку" відбудеться 29-30 червня. Топ-гостем заходу стане співачка Ніно Катамадзе. Квитки вартуватимуть 120 гривень, а в день дійства - 150 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще це ніж бандерштат
Відповісти
пане Романюк, а де нардеп Палиця, він так гарно минулого року дивився на фоні Руслани?))) Гроші уже закінчилися на квитки)) треба відбивати у Верховній Раді)))
Відповісти
Проводити такі заходи в Луцькому замку який зараз трищіть в прямому розумінні цього слова по швам не можна.Подивіться на тріщини,що зараз пішли по стінах замку.І взагалі,захід комерційний,а в казну міста не поступає жодної копійки:)На ремонт замку вже зараз,якщо вірити нашим чиновникам треба 10 млн.грн.Тоді навіщо в ньому проводити комерційні заходи?І
Відповісти
Дуже хороша ідея. Часті подібні заходи відбуваються у Європі. Але реалізація і наповнення нікудишнє :((( Бракує свіжих ідей і людей, які б могли зробити з нього дійсно європейського гатунку подію!
Відповісти
Останні новини
«Ніч в Луцькому замку» може стати кількаденним фестивалем
18 червень, 2013, 14:08