Зеленський запропонував Саакашвілі стати віцепрем'єром

Зеленський запропонував Саакашвілі стати віцепрем'єром
Президент Володимир Зеленський запропонував колишньому президенту Грузії й ексглаві Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі стати віцепрем'єром з питань реформ.

Про це сам Саакашвілі написав у Facebook.

«Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віцепрем'єром уряду України з питань реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді», — написав він 22 квітня.

«Я підходжу до цієї пропозиції та до свого рішення з дуже великою відповідальністю, тому що це дуже непростий для країни час. Попереду у нас дуже складний період і в економіці, і в цілому по життю в країні. Нам зараз як ніколи потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах», — додав Саакашвілі.

Він розповів, що представить у Верховній Раді свою програму невідкладних змін та його участі в роботі уряду Шмигаля з конкретними напрацюваннями, які він здобув як поза межами України, так і в період роботи в Україні.

«Разом з командою президента я готовий працювати з усіма патріотичними силами в парламенті України і з іншими політичними силами в суспільстві, для того щоб Україна з найменшими втратами перенесла поточну світову економічну кризу і впоралася з усіма викликами. Я сподіваюся бути надійним членом команди і стати у пригоді народу України, зробивши щось корисне для людей, посилити престиж України та її інтеграцію з міжнародними спільнотами», — зазначив Саакашвілі.

Він додав, що також сподівається використовувати свій міжнародний досвід, щоб «бути корисним членам урядової команди, зокрема у відносинах з міжнародними фінансовими організаціями, щоб відстояти інтереси українського народу і сприяти прогресу в країні».

Нагадаємо, 26 липня 2017-го тодішній президент Петро Порошенко припинив громадянство Саакашвілі. Жодних заяв стосовно цього ні президент, ні співробітники адміністрації тоді не робили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого ви не хочете повернути Януковича і його команду в Уряд?
Відповісти
Соросята рулять :))) А потім кажуть, що країна не з зовнє керується? :))) Немає самостійної України, зарубіть собі на носі!!!
Відповісти