Де купити якісні деталі для коробки передач трактора Т-150?*

Де купити якісні деталі для коробки передач трактора Т-150?*
Напевно, сьогодні не існує господаря, який би не знав про існування знаменитого трактора Т-150 І не дивно! Адже саме цей трактор, починаючи з 1970 року, являється незамінним «помічником» у різних сферах нашої діяльності. Чим обумовлена така популярність? Т-150 – це поєднання продуктивності, високої потужності та довговічності. Саме з появою цієї сільськогосподарської техніки вдалося знизити витрати палива на 10%, підвищити безпеку праці та зменшити шкідливий вплив на ґрунт. Однак, Т-150, як і будь-які інші моделі тракторів, здатний час від часу виходити з ладу. І головна причина цьому – несправності коробки передач.

Які ознаки свідчать про несправність КПП?

Найчастіше до цього переліку відносяться: втрата обертів двигуна та наявність різких ривків в процесі перемикання передач, некоректність даних на манометрі, зниження тиску на різних передачах, складнощі з поверненням педалі щеплення в потрібний ряд, і не тільки. Як позбутися таких дефектів? Для цього не обов’язково відразу купувати нову коробку передач. Чому? В більшості випадків достатньо замовити деталі до КПП Т 150 в перевіреній компанії.

На що звернути увагу, обираючи компанію для покупки деталей до КПП Т-150?

1. Асортимент запчастин. Оптимальним варіантом стане співпраця зі спеціалізованим магазином деталей, який зможе запропонувати весь комплекс запчастин, необхідних для відновлення роботи трактора. Не забувайте поцікавитися походженням деталей. В цьому випадку найкраще довіряти популярним виробникам в нашій країні.
2. Якість деталей. Якщо мова йде про нові, надійні запчастини до КПП Т-150, то вони повинні супроводжуватися гарантійним талоном. Зверніть увагу і на цілісність коробки та пакування.
3. Додаткові послуги. Додатковими бонусами співпраці стануть: ремонт тракторів спеціалізованими фахівцями, професійні консультації та доставка запчастин за вказаною адресою.

Що робити, коли не вдається відновити роботу коробки передач?

Насправді, конструкція коробки передач Т-150 вражає своєю простотою. Завдяки цьому впоратися з її ремонтом без допоміжного обладнання може практично кожен майстер. Однак, навіть якісні деталі та професіоналізм майстра не допоможуть відновити роботу КПП, якщо вона повністю «зношена». Та і не потрібно! В таких випадках краще, насправді, переплатити кошти за нову конструкцію і, завдяки цьому, відновити роботу транспортного засобу на роки. Ну а з ціллю економії не забувайте запитувати про акції та знижки на потрібні запчастини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Т-150
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.