«Підкамінь» буде танцювати банси

«Підкамінь» буде танцювати банси
Цього року під час фестивалю «Підкамінь» молодь вчитимуть танцювати банси.

Для цього на захід запросили Школу Християнського Аніматора, - повідомили у прес-службі фестивалю.

«Банси – своєрідний танець, в якому всі виконують однакові рухи, - розповідає аніматор Катерина про танець. Банси можна танцювати будь-де і будь-коли, навіть в автобусах та закритих приміщеннях. Необов’язково, щоб простору було багато. Адже банси бувають різними, наприклад, у формі кричалок», - говорить викладач банси Катерина.

На фестивалі «Підкамінь-2013» банси є частиною денної програми, тому виконуватимуться під музику. Кілька музикантів зі сцени задаватимуть ритм, а молодь повторюватиме рухи за аніматорами. Катерина вважає, що банси об’єднають молодь між собою та допоможуть налагодити контакт одне з одним.

Школа Християнського Аніматора танцює банси вже п’ять років. В Україні ці танці поширені з 1991 року, а виник танець в Італії.

Нагадаємо, що «Підкамінь-2013» відбудеться 19-21 липня в однойменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

Довідка

Як пише animatorvio, банси – це коротенькі легкі танці з попереднім поясненням рухів, які можна безпроблемно вивчити навіть у домашніх умовах перед комп'ютером.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.