Як вибрати садові меблі*

Як вибрати садові меблі*
Аби в теплу пору року можна було добре відпочити на подвір’ї, то необхідно вдало вибрати садові меблі. Це не таке просте завдання, як здається спочатку. Варто серйозно поставитись до нього, та підготуватись. На сайті торгового центру 220.lv представлені садові меблі в досить широкому асортименті. Щоб з ним ознайомитись необхідно перейти за посиланням https://220.lv/ru/mebel-i-interer/sadovaya-mebel.

Меблі для дачі

Меблі в саду знаходяться частіше за все на виду, тому важливо поєднати її в стилі заміського будинку. Наприклад, коли дім збудовано з бруса, то доречно придбати дерев’яні меблі для саду. Якщо з коштами труднощі, то можливо купити пластикові комплекти, імітовані під дерево. Такий варіант теж гарно виглядає.

Якщо для фасаду будинку використовували кам’яну кладку, то краще придбати садові меблі зі штучного каменю.

Для дому з декоративним сайдингом краще підійдуть садові комплекти, виконані з пластику або плетені. Зрозуміло, що підібрати їх потрібно в тон будівлі, щоб повна картина мала ще ефектніший вигляд.

Окрім цього, можливо поєднувати різні стилі, форми та кольори. Сучасні погляди дозволяють втілити будь-які ідеї.

З якого матеріалу виконують садові меблі

Не зважаючи на основу меблів, в кожному випадку є свої недоліки та переваги. Тому при купівлі важливо це врахувати та вибрати варіант, який буде влаштовувати вас якнайкраще.

На даний час садові меблі можна придбати з таких матеріалів:

• пластик. Це найдешевший варіант. Такі меблі досить легкі, компактні та гарні. Їх зручно переносити, та обслуговувати. Досить просто помити зі шлангу водою її. На даний час пластикові меблі роблять з імітацією під дерево, каміння, лозу та антикваріат. Недоліком є, що такі комплекти досить швидко вигорають на сонці, тому краще її розташувати в тіні, або заносити під прикриття;
• дерево. Такий варіант дуже гарний та надійний. Меблі з натурального дерева дуже довговічні, та мають гарний естетичний вигляд. При купівля слід звернути увагу на якість деревини, захисне покриття та фурнітуру. Також такі меблі потрібно періодично підфарбовувати або покривати лаком;
• метал. Ковані меблі для саду також дуже популярні, адже вони не просто мають гарний вигляд, а й довговічні. Проте потрібно враховувати, що метал досить сильно нагрівається на сонці, а холодну пору стає занадто холодним. Тому краще обрати комбіновані меблі з металу та дерева чи з м’яким сидінням. При встановленні варто знати, що ніжки металеві можуть сильно зайти в ґрунт, тому їх краще розташовувати на асфальтовані майданчики.

Це матеріали, з яких виготовляють меблі для саду найчастіше. Купуючи садові атрибути варто враховувати власні побажання, вподобання та поради експертів. Спеціалісти торгового центру 220.lv з радістю допоможуть при виникненні будь-яких питань стосовно придбання товарів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: меблі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.