У Луцьку спіймали нелегалів з В'єтнаму. ФОТО

У Луцьку спіймали нелегалів з В'єтнаму. ФОТО
Поліцейські виявили групу нелегальних мігрантів у Луцьку.

Повідомляють, що 15 вересня близько 3 години ночі під час патрулювання на вулиці Героїв УПА патрульні поліцейські помітили підозрілий автомобіль Skoda Fabia, - інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Під час перевірки авто поліцейські виявили, що там перебуває п’ятеро чоловіків азіатської зовнішності без жодних документів. Пояснити мету свого перебування на Волині чоловіки не змогли.

У патрульних виникли підозри, що іноземці незаконно знаходяться на території України, тому на місце події викликали працівників відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області.

Поліцейські з’ясували, що нелегали є громадянами Соціалістичної Республіки В'єтнам, а після проведення перевірочних заходів їх доставили до Державної міграційної служби України у Волинській області. Там вирішать їх подальшу долю перебування на території України.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отакий у нас карантин,от такі у нас закриті кордони,за гроші 3500 гр.перетинають кордон з Росією в Харківській обл.Гоптівка,мешканці ОРДЛО,все поставленно на поток.Та війна буде продовжуватись вічно,бо на ній наживаються,тільки хлопців шкода полеглих за Україну!
Відповісти
Дати громадянство і в слуги народу в моносброд.
Відповісти
У них були візитки брата Єрмака? Значить за все заплачено.
Відповісти