«Динамо» ‒ «Волинь» 1:1. ВІДЕО

«Динамо» ‒ «Волинь» 1:1. ВІДЕО
Луцька "Волинь" у першому турі Прем'єр-ліги зіграла внічию з київським "Динамо".

Поєдинок відбувся у столиці України 14 липня.

Кардинально оновлені "хрестоносці" (в порівнянні з основою, яку "ставив" Анатолій Демяненко на полі було 8 новачків) шокували господарів поля на 2 хвилині.

Ерік Бікфалві одним пасом вивів Ярослава Кінаша один на один з Олександром Шовковським і півзахисник "Волині" перекинув воротаря.



Кияни не знітилися і пішли вперед великими силами і на 23-ій зрівняли рахунок. Відзначився Дьйомерсі Мбокані.



Решту тайму "волиняни" шукали підходи до воріт столичної команди в контратаках, а "Динамо", домінуючи на полі, не могли створити щось небезпечне біля володінь Віталія Неділька.

У другій частині матчу ситуація довгий час залишалася такою ж. Лише під завершення поєдинку "хрестоносці" почали "грати в Сталінград", а "динамівці" продовжували штурм.

Уже на додаткових хвилинах другого тайму "червоно-білі" втратили одного бійця: арбітр видалив Редвана Мемешева. Однак, це не завадило лучанам відстояти нічию.

Динамо - Волинь 1:1
Голи: Мбокані, 28 - Кінаш, 2

Динамо: Шовковський, Данило Сілва, Віда, Хачеріді, Селін, Гармаш, Велозу, Аруна (Бельханда, 66), Ярмоленко (Гусєв, 76), Ленс (Дуду, 46), Мбокані

Волинь: Неділько, Сімінін, Шиков, Шершун (Приндета, 65), Нємчанінов, Кінаш (Скоба, 53), Гошкодеря, Мемешев, Бікфалві, Бабир (Задерецькій, 39), Козьбан

Попереджені: Віда, Хачеріді - Мемешев, Шиков, Шершун, Приндета

Вилучений: Мемешев, 90 +1

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оле!молодці!
Відповісти
Для ФК "Волині" потрібно зберегти Еріка Бікфальві. Від нього багато що залежить в центрі полі і малюнок гри команди в атаці.
Відповісти
який молодець тренер, і команда
Відповісти
А чому мовчать, що зі штрафного м"яч попав в стійку воріт Шовковського ?????? Це мав бути другий сухий мяч до рахунку 1-1 !!!!!
Відповісти