Окупанти чотири рази порушили «тишу» на Донбасі, стріляли з гранатометів

Окупанти чотири рази порушили «тишу» на Донбасі, стріляли з гранатометів
Російські окупаційні війська з опівночі чотири рази порушили домовленості про режим припинення вогню, стріляли з гранатометів.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зазначається, що від початку поточної доби, 17 жовтня, у районах відповідальності наших бригад зафіксували чотири порушення домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи, з боку російсько-окупаційних військ.

"Так, уранці противник неприцільними пострілами зі станкового автоматичного гранатомета намагався спровокувати наших воїнів поблизу Водяного, а опівдні відкрив вогонь із ручного протитанкового гранатомета неподалік Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Українські воїни на ворожу вогневу провокацію зброю у відповідь не застосовували.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Окрім того, у районі населених пунктів Пищевик та Широкине задокументували прольоти ворожих безпілотників типу «Квадрокоптер», які перетнули лінію розмежування. Безпілотні літальні апарати ворога подавили засобами радіоелектронної боротьби, що унеможливило їх подальше застосування.

"Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські захисники, сумлінно виконуючи завдання за призначенням, у повному обсязі дотримуються режиму припинення вогню", - наголосили штабі ООС.

Крім того, у районах уздовж лінії розмежування сторін сапери ДСНС розмінували понад 15 гектарів території та передали на знищення 60 вибухонебезпечних предметів.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Наразі відремонтували 1 будинок, на 7 об’єктах відновлювальні роботи ще тривають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клята Росія
Відповісти
Останні новини
Окупанти чотири рази порушили «тишу» на Донбасі, стріляли з гранатометів
18 жовтень, 2020, 00:35