Коли варто брати мікропозику?*

Коли варто брати мікропозику?*
Мікропозика – це зручний та доступний кожному українцю формат кредитування. Якщо у разі звернення до банку потрібно довго чекати та підготувати пакет відповідних документів, то швидкий займ - https://sgroshi.com.ua/byistryiy-kredit/ ,може отримати будь-який громадянин, навіть якщо у його кредитній історії були прострочення виплат.

Головні переваги мікропозики

Мікропозика дозволяє швидко вирішити фінансові проблеми, коли у банківському кредиті відмовлено чи немає часу на його оформлення. Це оптимальне рішення для тих, кому гроші потрібні в дану хвилину.
Миттєвий кредит найчастіше оформляють у разі затримки заробітної плати або при необхідності проведення термінового платежу, який виходить за рамки доступного бюджету. Послуга також актуальна для малого бізнесу, наприклад, у разі екстреної поломки обладнання або оптових закупівель. Оформити миттєвий кредит також можна у разі великих сезонних розпродажів або перед відпусткою.

Основні відмінності мікропозики на карту:

• зручність – це доступний фінансовий продукт, який можна оформити в одному з 200 відділень мікрофінансової компанії або онлайн, не виходячи з дому;
• висока швидкість оформлення – на заповнення форми онлайн знадобиться не більш ніж 1-2 хвилин, при цьому рішення буде прийнято майже миттєво, на отримання позики в офісі компанії потрібно всього 20 хвилин;
• доступність – для оформлення термінової позики вам необхідно лише заповнити заявку онлайн або прийти у зручне для вас відділення;
• відсутність необхідності в довідки з місця роботи, яка підтверджує платоспроможність;
• безпека – ваші персональні дані ні в якому разі не розголошуються, оскільки це закріплено в законодавстві;
• чесність – відсутність будь-яких прихованих платежів та скритих відсотків;
• комфортні умови співпраці – повернути кредит можна завчасно та не платити штраф;
• невеликий термін кредитування – мікропозику можна взяти на 3-14 днів;
• ·наявність послуги пролонгації – якщо ви не можете вчасно повернути гроші, ви можете продовжити термін.

Що потрібно для оформлення кредиту

На відміну від банківської системи кредитування, мікропозика не передбачає необхідності в великій кількості документів. Для отримання готівки потрібен лише паспорт, підтверджуючий громадянство України, та ідентифікаційний код. Для оформлення кредиту вам потрібно:

• заповнити заявку на сайті через online форму або у відділенні компанії ШвидкоГроші;
• отримати смс-інформування про згоду позики від самої установи;
• під’їхати до відділення та забрати готівку або отримати гроші безпосередньо на карту.

Для зручності користувачів адреси, телефони та графік роботи відділень вказано у відповідному розділі сайту. Для цього вам необхідно тільки обрати ваше місто. Оформити позику онлайн можна з будь-якого зручного девайса (телефону, планшета або комп’ютера).

Хто може отримати позику?

Кредитування доступне будь-якому громадянину України у віці від 18 до 60 років з постійним прибутком. Доступний розмір кредиту – від 600 до 10000 грн. При цьому в разі повторного звернення сума кредитування може бути вище.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.