Кухня під замовлення – найкраще рішення для вашого дому*

Кухня під замовлення – найкраще рішення для вашого дому*
Вам набридли одноманітні та часто досить примітивні меблі, які можна зустріти в магазині. Вважаєте, що ціна типових гарнітурів не відповідає їхній якості? В такому випадку на допомогу приходять кухні на замовлення Львів. Вони дозволяють отримати саме такі меблі, які потрібні замовнику. Вам не потрібно обирати з того, що пропонує магазин. Ви самі визначаєте, що повинні зробити майстри. Компанія GV-kuhni виготовить меблі за вашими розмірами з високоякісних матеріалів на власних виробничих потужностях, подбає про вишуканий дизайн та довговічність меблів.

Висока якість


Замовляючи кухню під індивідуальне виготовлення, ви точно знаєте, що меблі будуть зроблені з високоякісних матеріалів. Компанія GV-kuhni використовує ДСП та МДФ, які проходять перевірку безпечності та не виділяють шкідливих речовин у повітря.

Ви можете вибрати фасади від провідних брендів: AGT, Cleaf, Niemann. До ваших послуг фарбовані, шпоновані, акрилові та плівкові покриття. Кожен тип фасаду має свої переваги, про які докладніше вам розповість менеджер компанії.

Якісний матеріал – це не лише естетика, надійність та тривала експлуатація меблів. Це ще й безпека для усіх людей, які проживають в квартирі чи будинку. Адже недобросовісні виробники використовують дешеву деревину з хімічними добавками, які при виділенні в повітря можуть викликати алергічні реакції. Однак GV-kuhni вибирає курс на максимальну якість.

Великий вибір

Сам формат виготовлення меблів під замовлення означає, що вибір у вас практично необмежений. Майстри можуть зробити все, що хоче клієнт. Замовляйте прямі або кутові кухні, в сучасному, класичному чи прованс стилі.

Ви самі визначаєте розміри, підбираєте оформлення меблів разом з професійним дизайнером, та в результаті отримуєте ту кухню, яка ідеально підходитиме до вашого смаку. Навіть для приміщення нестандартного розміру завжди знайдеться гарнітур, який ідеально вписуватиметься у відведений для нього простір.

Зручне замовлення

Купувати меблі «всліпу» не доведеться. Завітайте в один з фірмових магазинів GV-kuhni, аби ознайомитися зі зразками матеріалів, фурнітурою, проконсультуватися зі спеціалістами. Магазини знаходяться у Львові, Червонограді, Нововолинську та смт. Жмирка.
Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном +38 067 177 3913. Також ви можете завітати на сайт GV-kuhni, де докладно описані особливості та переваги використовуваних матеріалів, є фотографії з прикладами готових робіт, а також калькулятор розрахунку вартості кухні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кухня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.