У Ковелі відбувся фестиваль вуличного танцю. ВІДЕО

У Ковелі відбувся фестиваль вуличного танцю. ВІДЕО
Молодіжний фестиваль вуличного танцю, який об’єднав навколо себе любителів різних сучасних стилів музики, відбувся в Ковелі.

Цьогоріч на бульвар Лесі Українки прийшло значно більше охочих потанцювати під ритмічну музику, ніж торік. Були й такі, шо приїхали з сусідньої Львівської області, ‒ пише Про Ковель.

Волинь представляли денсери з Луцька, Володимира-Волинського, Каменя-Каширського, Нововолинська та Ковеля. Загалом зібралося понад 70 учасників.

Юнаки й дівчата демонстрували свої імпровізації в стилях «House», «Hip-Hop» та «Break-Dance».

Під час змагань проводилися так звані «батли» між двома і більше учасниками з певного стилю танцю. Судді «Кузя» з Києва та Андрій Слайковський охоче переглянули виступи кожного, але переможців обирали разом із публікою.

Музичний супровід забезпечив спеціально запрошений зі столиці dj Fila.

Після кількагодинної імпровізації на танцполі в 30-градусну спеку визначили переможців фестивалю.

Отож, у категорії «House Beginner» кращою була танцівниця з Ковеля, яка називає себе «Щучкою», а серед професіоналів переміг лучанин Жичковський. У наступній категорії «Hip-Hop Beginner» вдалим виявився виступ тієї ж таки «Щучки», а серед професіоналів перемогу святкувала Анна П’янкова з Володимира-Волинського.

Цього ж дня з’ясувалося , що в стилі «Break-Dance – kids» серед наймолодших учасників найбільше відзначився Ігор Павлюк із Володимира-Волинського, в цій же категорії серед початківців вдало виступив мешканець Нововолинська «Sky flech», а поміж професіоналів кращим був лучанин, який називає себе «Ramal».

Цьогорічний фестиваль вуличного танцю був благодійним. Його організатори зініціювали збір коштів на лікування маленької ковельчанки - Ольги Дубинюк. Глядачі кинули в спеціальну скриньку близько півтисячі гривень, які тут же були передані мамі дівчинки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
редактори сайту не вказали, що подарували ковельчанам та гостям міста цікаве танцювальне шоу Ковельська міська молодіжна громадська організація «Молоді регіони» та школа спортивного танцю «M-Jump Dance School»!
Відповісти
Останні новини
У Ковелі відбувся фестиваль вуличного танцю. ВІДЕО
19 липень, 2013, 18:09