Стиль в сучасному інтер'єрі, та що обрати для своєї квартири?*

Стиль в сучасному інтер'єрі, та що обрати для своєї квартири?*
Сьогодні обирати дизайн інтер’єру справжня мука, оскільки завдяки розвитку технологій ви можете отримати практично все що хочете, приклавши мінімум зусиль та обравши який хочете варіант оформлення квартири. Дизайн інтер’єру Львів пропонує не зациклюватись на чомусь одному, а обрати той варіант, який сподобається саме вам. Наприклад, прекрасно у даному випадку буде виглядати варіант де використовується поєднання різних стилів. Звісно, головне, щоб все було зроблено зі смаком, оскільки різні деталі потрібно вміти комбінувати. І таку послугу можуть надати спеціалісти, які мають у цій сфері досвід. Хоча використовувати особливості індивідуального підходу до оформлення свого будинку також потрібно навчитись. А також звернути увагу на культурний досвід та використати його під час ремонту.

Що зараз у моді в області дизайну інтер’єру

Перше на що звертають увагу практично всі люди, які планують робити ремонт – що зараз у моді. Якщо говорити про 2021 рік, думаючи про те, які саме варіанти будуть використовуватись у більшості квартир, слід звернути увагу на стиль еклектики. Це саме те про що ми говорили – грамотне змішання зразу декількох стилів. Зазвичай, класичним поєднанням виступає хай-тека, мінімалізм, класика, бароко і багато чого іншого. Звісно. поєднати це все гармонійно виходить не завжди, але саме тому потрібно звертатись за допомогою до спеціалістів.

Правильно підібрана еклектика вражає своєю здатністю поєднувати практично не поєднувані речі. Однак, потрібно бути обережними, поєднуючи кольори, фактури чи форми. Щоб не наробити помилок, необхідно звертати увагу на масштаби та пропорції.

Найбільш популярний крок – змішання старовинних предметів та сучасності. Таким способом можна досягнути того, що квартира стане теплою та затишною, але не забере її сучасний вигляд. Хоча потрібно розуміти, на чому краще зробити акцент. Є декілька варіантів, як все зробити правильно. Для прикладу, можна зосередити свою увагу на наступному:

Стіна. Наприклад, обрати для неї якийсь акцентний колір, принт, картину чи щось подібне. Головне, щоб це виглядало органічно.

Підлога. Можна зосередитись на матеріалі для покриття, його кольорі чи інших деталях. Але тут головне не перемудрувати, і не зробити кімнату занадто яскравою.

Стеля. Також прекрасна площа для того щоб акцентувати на ній увагу. Але не обов’язково робити це дуже яскравим кольором. Цілком достатньо буде просто використати активну люстру, яка однозначно приверне увагу.

Якщо шукаєте цікаве рішення, спробуйте поєднати сучасні та старовинні меблі, замість сучасних світильників використати старі моделі, які явно відрізняються стилем та іншими параметрами. Хоча люстру можна використовувати у поєднанні зі звичайними світильниками. Вони будуть виділяти зони, а люстра стане не стільки освітлюваним прибором, скільки декоративним елементом.

Чому всім подобається змішування старого та нового

Ця цікава тенденція стає все більш популярною не тільки у нас, але і у всьому світі. І у неї дійсно є безліч переваг. Давайте розглянемо декілька:

- Можливість дати нове життя старим речам. Наприклад, використати антикваріат у себе вдома. а не викидати його.
- Меблі та інші вживані предмети інтер’єру можуть бути набагато якіснішими, ніж їх сучасні аналоги. У них прекрасна сировина, оригінальна фурнітура.
- Оригінальність, яку неможливо отримати, якщо купувати предмети інтер’єру лише сучасного типу. Якщо у вас будуть антикварні світильники навряд чи ви побачите точно такі ж в гостях у іншої людини.

Окрім того, завдяки поєднанню старовинних та сучасних речей в інтер’єрі можете отримати доволі суттєву економію, навіть якщо будете все це купувати. Річ у тім, що такі речі доволі часто коштують практично безцінь. А подекуди, дещо цікаве можливо знайти безкоштовно. Все що потрібно зробити з такими речами – пофарбувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.