Луцька маркетологиня спростувала міф про «чорну п'ятницю»

Луцька маркетологиня спростувала міф про  «чорну п'ятницю»
Мільйони шопоголіків в усьому світі чекають останньої п’ятниці листопада – саме з неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. Та багато українців переконані, що місцеві магазини маніпулюють клієнтами: роблять знижки, піднявши вартість товару.

Але луцька маркетологиня Анна Рудень запевняє, що це міф. І більшість магазинів, які дорожать клієнтами, справді знижують ціну. Про це йшлося в ефірі розважального шоу Ранок LiVE на 12 каналі.

«Насправді для покупців цінність цієї акції беззаперечна. Не знаю, звідки сумніви. Побутує думка, що спочатку піднімають ціни, а потім їх знижують. Звичайно, інколи на цьому спекулюють, але не всі і не завжди”, – запевняє пані Анна.

Для тих, хто сумнівається, маркетологиня радить придивитися до потрібного товару заздалегідь, аби знати його вартість. А вже у «чорну п'ятницю» – перевірити, чи ціну справді знизили, чи лише додали наклейку “Знижка”.

Ранкова гостя також зауважила, що, згідно з законодавством, покупець має повне право повернути товар впродовж 14 днів, навіть якщо він був куплений за знижкою.

Більш детально про маркетингові ходи, знижки та акції у «чорну п'ятницю» – дивіться у розмові гості студії з ведучими ранкового шоу Вітою Климовець та Вікторією Рудь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маркетологінеса фігні не скаже
Відповісти
маркетологогінесогиня X-D
Відповісти
достатньо спостерігати за деякими товарами на протязі хоча б місяця перед чорною пятницею щоб спростувати слова такого розумного спеціаліста
Відповісти