Угорський дипломат і ексдепутат віз контрабандні цигарки через український кордон. ВІДЕО

Угорський дипломат і ексдепутат віз контрабандні цигарки через український кордон. ВІДЕО
На Закарпатті українські прикордонники затримали угорського дипломата з контрабандними цигарками.

За неофіційною інформацією, він є колишнім депутатом парламенту Угорщини, повідомляє Державна прикордонна служба України, - пише "Газета ua".

Угорець їхав з України до Угорщини на автомобілі Seat через пункт пропуску "Лужанка". На контролі надав дипломатичний паспорт, який не є акредитованим в Україні.

"За результатами проведеного огляду автомобіля спільна група з прикордонного наряду, оперативних співробітників Держприкордонслужби, представників ДМС, із залученням представників консульства Угорщини, в багажному відділенні авта виявила цигарки без акцизних марок з позначкою For duty free only. Наразі триває підрахунок виявленого товару, після чого буде встановлена їх кількість та вартість", - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Журналіст Дмитро Тужанський з посиланням на свої джерела повідомив, що затриманий є колишнім депутатом парламенту Угорщини.

"За моєю інформацією, дипломатом-контрабандистом виявився двічі депутат угорського парламенту від соціалістів 2006-2010 та 2014-2018 Жолт Легинь", - написав він.



Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто під час засідання Ради Європейського союзу поскаржився на Україну. Скарги стосувалися ситуації з угорським національною меншиною на Закарпатті, в Twitter розповів кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, який працює в Брюсселі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В них там депутати ,як не підарас ,то контрабандист ,чи як?
Відповісти
Останні новини
Угорський дипломат і ексдепутат віз контрабандні цигарки через український кордон. ВІДЕО
11 грудень, 2020, 04:19