Медичний туризм – переваги ізраїльської клініки Ассута*

Медичний туризм – переваги ізраїльської клініки Ассута*
Термін «медичний туризм» вже вкоренився у нашому суспільстві. Багато громадян, котрих спіткала хвороба, обирають для лікування клініки, що знаходяться за кордоном. До прикладу, повагою та популярністю серед наших співвітчизників користується клініка https://assutatop.com/, що знаходиться у Ізраїлі.

Чому за кордоном


За інформацією, що надана соціальними дослідженнями, можна виділити кілька основних факторів, керуючись котрими велика кількість людей обирає саме цю закордонну медичну установу. До них належать:
• Економічність;
• Доступність;
• Можливість;
• Прийнятність.
Ля того щоб в повній мірі оцінити усі переваги ізраїльської клініки слід зупинитися на кожному з усіх пунктів більш детально.
• Економічність – для багатьох українців це самий головний фактор вибору. Можливо на перший погляд це може здаватися дивним, але насправді, навіщо платити кошти за безкінечне лікування у місцевих медичних закладах, де немає обладнання чи медикаментів, якщо можна оплатити лікування і отримати якісний результат.
• Доступність – деяке лікування у Україні ще просто недоступне, тому Ізраїль направду можна вважати оптимальним варіантом.
• Можливість – на відміну від клінік, до прикладу, Великої Британії або Канади де збираються величезні черги пацієнтів, ізраїльська клініка приймає пацієнтів практично відразу, без довгого очікування.
• Прийнятність – деякі види послуг неможливі на Батьківщині по причині релігійного, політичного чи соціального ставлення оточуючих.
І, звісно, на вибір впливають і додаткові фактори. До них відносяться кращі технології та методики лікування, кваліфікаційний рівень спеціалістів. Багатьої пацієнтів приваблює високий рівень сервісу та надзвичайно дбайливе ставлення до пацієнтів.


Формування вартості


На формування вартості лікування у клініці Ассута впливають певні фактори. До них належать:
1. Різновид та ступінь складності захворювання. До прикладу, рак у різних ступенях потребує різного рівня лікування й, відповідно, різних фінансових вкладень.
2. Обрана тактика лікування – у більшості випадків хірургічне втручання буде коштувати більше ніж консервативне лікування. Правда, з цього правила можливі винятки, деталі Вам зможе пояснити спеціаліст.
3. Тривалість лікування. Вартість напряму пов’язана з кількістю днів, що пацієнт вимушений провести у клініці. Це пов’язане з тим, що кожна доба перебування є платною.

Тим не менше, вартість лікування у клініці Ассута практично на 30% нижча за вартість лікування у європейських клініках. При цьому співвідношення ціни та якості лікування оптимальне.
Враховуючи те, що кожне захворювання потрібно починати лікувати якомога раніше, не варта тягнути з рішенням. Зв’язуйтеся з фахівцями і без вагань записуйтеся на консультацію до Ізраїльської клініки Ассута.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медичний туризм – переваги ізраїльської клініки Ассута*
17 грудень, 2020, 13:12