Пальто для дівчаток осінь-весна: характеристики, фасони і особливості вибору*

Маленькі модниці не гірше мам знають, що пальто здатні зігріти в прохолодний день і створити гарний дівчачий образ. Тому на вулицях можна часто зустріти маляток в кашеміровому верхньому одязі, яка виглядає стильно, модно і витончено. Пальто можна поєднувати з будь-якими нарядами і взуттям. Це можуть бути як сукні з черевиками, так і джинси з кросівками.


Характерні особливості


Асортимент пальтових тканин дуже великий. Матеріали бувають як натуральні, так і синтетичні або сумішеві. Діляться на такі підвиди:

драп;
твід;
кашемір;
габардин;
альпака;
креп;
букле;
вігонь та ін.

Особливою популярністю в Україні користується бренд Suzie - пальто для дівчинки осінь-весна від даної компанії відповідають всім світовим тенденціям. Одяг зручний і комфортний. У ній поєднуються кращі ідеї дизайнерів. А ціни на продукцію дуже помірні, що не вдарить по батьківському гаманцю.

Компанія Suzie пропонує на вибір дитячі пальто, які виступають базовими предметами гардеробу. Моделі дозволяють виховувати естетичне чуття дівчинки. При цьому наряди не схильні до змін в світі моди, що гарантує тривале збереження їх актуальності.

Однак існують фасони, які виходять на перші позиції в поточних сезонах. Пропонуємо розглянути перелік моделей, які актуальні восени-навесні в 2020-2021 роках.

Популярні фасони


У наступаючому сезоні самим топовим силуетом є а-подібний. Він прекрасно підходить як для маленьких дівчаток, так і для підлітків. Якщо потрібно підкреслити талію, використовується поясок, який можна зав'язати. Може також підійти аксесуар з пряжкою.


Серед популярних фасонів виділяються пальто:

Прямого крою. Як матеріал для пошиття найактуальніше застосовувати Кашемір. Такий одяг універсальна, тому можна використовувати як в повсякденному житті, так і на вихід.
Полуприлегающий силует. Одягаючи таке пальто, дівчинка перетворюється в маленьку леді. Під дану модель відмінно виглядає плаття або спідниця з кофтиною.
Прилеглий фасон. Добре підкреслює фігуру і шикарно виглядає на струнких дівчатках. Зустрічаються як довгі, так і короткі моделі. Можна підібрати варіант під будь-який тип одягу.
Трапецієподібна форма. Довжина переважно вище або по коліно. Часто зустрічаються з манжетами.
Будь-яка з даних моделей не просто актуальна в 2020-2021 році, вона дозволить підкреслити стиль малятка і зробить образ виразним.


Як вибрати пальто


Перше, на що слід звертати увагу, це на особисті переваги дівчинки. Дизайн і крій повинні підходити по стилю. Ще важливо звертати увагу на наступні аспекти:

Матеріал. При пошитті повинна використовуватися тільки екологічно безпечна тканина. Саме таким полотнам віддає перевагу компанія Suzie при створенні лінійок одягу.
Рівень комфорту. Малятко повинна відчувати себе комфортно і вільно. Тому потрібно враховувати думку дитини при виборі і покупці.
Універсальність. Пальто можна носити під будь-який одяг. Якщо правильно підібрати модель, то виріб буде служити протягом усього сезону.
Зносостійкість. Від даної характеристики залежить тривалість шкарпетки вироби. Хороша за якістю продукція може гідно витримувати не тільки регулярні навантаження, але і багаторазові прання.
Розмір. Діти швидко ростуть, тому не варто купувати річ впритул. Краще, коли є трохи вільного місця. Тоді верхній одяг можна проносити кілька сезонів. Однак не варто забувати, що занадто об'ємна модель теж не варіант. У такому вбранні дитині буде просто некомфортно.

Ці нехитрі правила допоможуть правильно підібрати пальто, яке не буде сковувати рухи, а дизайн підкреслить фігурку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пальто для дівчаток осінь-весна: характеристики, фасони і особливості вибору*
29 листопад, 2020, 17:54