У луцькому кафе - вечір акустичної музики. ФОТО

У луцькому кафе - вечір акустичної музики. ФОТО
Кавер-версії та авторські пісні у виконанні молодих луцьких гуртів лунали під час вечора акустичної музики у Луцьку.

Концерт відбувся у творчій кав’ярні «Druzi forever» 26 липня, ‒ пишуть Волинські новини.

У вечорі взяли участь гурт «Jackson Crack», Олександр Вовк та спілка «Орест і Ко». Вони виконували кавер-версії композицій знаних рок-виконавців та власні пісні. «Орест і Ко» потішили глядачів піснями на вірші відомого поета Сергія Єсеніна. Публіка часто співала разом із виконавцями.

Як розповів арт-директор закладу Богдан Іщук, захід організовують вдруге, і мета його дуже проста – зробити хороший відпочинок для луцької молоді і не тільки - зробити цікавим життя міста. Ініціатором заходу став Олександр Вовк.

«Два тижні тому подібний вечір відвідали приблизно 80 глядачів, цього разу публіки не менше. Ми раді, що захід такий популярний. Сьогодні виступають молоді луцькі виконавці, у майбутньому ми плануємо запрошувати і більш відомі гурти. Такі вечори ми будемо організовувати регулярно», - повідомив Богдан Іщук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От мені цікаво чому вся інфа про заходи у нас починається з "відбулося". Толку нам з того, що воно вже відбулося. В місті ніби щось і відбувається, але якось закрито "лише для своїх". Не треба так.
Відповісти
і я б хотів там бути.Кажуть,що це вже другий раз організовують вечір і він став дуже популярним серед молоді.А ще такий захід додає популярності Друзі Форевер
Відповісти
Могли б і відео зняти якесь
Відповісти
Останні новини
У луцькому кафе - вечір акустичної музики. ФОТО
27 липень, 2013, 15:01