Вся лінійка iPhone 12 за вигідною ціною від магазину «Istore»*

Вся лінійка iPhone 12 за вигідною ціною від магазину «Istore»*
В усьому світі обговорюється найпопулярніша лінійка смартфонів - Айфон 12. Вони підкорили людство найпотужнішим процесором, стильністю та елегантністю. Саме таку модель ви зможете знайти на сторінках магазину «Istore».

У модельному ряду Айфон 12 є 4 варіанти для кожного покупця:
1. З діагоналлю екрана 6,7 дюйма з назвою iPhone 12 Pro Max.
2. З діагоналлю екрана 6,1 дюйма, які пропонуються в градації iPhone 12 і iPhone 12 Pro.
3. Mini з діагоналлю 5,4 дюйма.

Основні характеристики Айфон 12


У порівнянні з попередніми моделями iPhone, ця лінійка має інший зовнішній вигляд. Серед найпомітніших опинилися:
2.5D-скло з прямокутною рамкою замість заокругленої. Таке рішення було прийнято в зв'язку з тим, що дана форма менше сприяє вислизанню телефону з рук.
Ще однією особливістю моделі є товщина і вага. Вони тонше попередників до 7,4 мм і з вагою 162 г для стандарту, та для міні - 133 г.

Істотна зміна в дисплеях, де встановлені OLED дисплеї з органічних світлодіодів - Super Retina XDR, що мають підтримку контенту в розширеному динамічному діапазоні HDR.
Роздільна здатність екрану та якість перенесення кольорів в нових моделях також поліпшена - 800 кд/м² і 2000000:1 відповідно. Роздільна здатність екрану 2532×1170 пікселів і 2778х1274 пікселів у iPhone 12 Pro Max.

Технічні характеристики Айфон 12


У цій лінійці компанія вирішила перейти на новий рівень та вклала в смартфон процесор - А14 Bionic з 5-ним техпроцесом. У ньому міститься ряд суттєвих для використання переваг.

За допомогою такого процесора смартфони стали досить потужними, показник становить на 33% більше, тижні у інших процесорів. Завдяки цьому модель стала значно ефективнішою в роботі, менше споживає електроенергії та має збільшену швидкість передачі команд.

Графічний процесор дозволяє поліпшити показники на 50%, що робить такі додатки, як редактори, ігри більш живими і швидкими. Ємність батареї акумулятора складає 3046 - 3110 мА*г залежно від модифікації. Для зберігання всієї обробленої інформації, компанія використовувала 6 Гб оперативної пам'яті, а зовнішній об'єм пам'яті у них становить 64-512 Гб в залежності від модифікації.

Покупці даної моделі дуже часто звертають увагу саме на зовнішній вигляд гаджета. Адже він має оновлений дизайн, а також приємну гаму кольору. Купуючи модель iPhone 12, ви забезпечуєте себе повноцінним робочим гаджетом, який в повній мірі виконує всі свої обов'язки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.