Resort Property Turkey – вигідне інвестування у нерухомість Туреччини*

Resort Property Turkey – вигідне інвестування у нерухомість Туреччини*
Агентство нерухомості Resort Property Turkey, яке визнано одним з кращих на закордонному ринку, відзначає щорічне зростання інтересу з боку українських інвесторів до купівлі нерухомості у Туреччині. Купівля будинку або квартири у Туреччині, докладніше про яку ви зможете дізнатися тут, має кілька істотних плюсів, які й зумовили популярність на турецьку нерухомість.

Посвідка на проживання та громадянство


При укладенні договору купівлі-продажу нерухомості в Туреччині українські інвестори можуть отримати посвідку на проживання на 1 рік з можливістю її продовження на необмежену кількість разів. Якщо власник нерухомості проживав на території країни не менше 6 місяців на рік протягом 5 років він має право претендувати на турецьке громадянство, яке відкриває великі можливості для законного ведення бізнесу.

Також актуальною схемою є покупка житла у Туреччині вартістю від 250 тис. доларів при якій у власника з'являється можливість прискорити процес оформлення громадянства.

Безвізовий режим


Будь-який громадянин України має право перебувати на території Туреччини без візи від 30 до 90 днів. При перевищенні дозволеного терміну порушнику доведеться лише сплатити штраф, розмір якого розраховується індивідуально у кожному конкретному випадку відповідно до законодавчої бази держави.

Прозорість та простота покупки нерухомості


Купувати квартиру, земельну ділянку або будинок у Туреччині не тільки вигідно для українців, а й просто. Оформлення договору купівлі-продажу займає усього кілька днів за рахунок допомоги фахівців на кожному етапі та прозорої відпрацьованої схеми. Український власник при цьому отримує усі права на володіння своїм нерухомим майном, закріплені свідоцтвом ТАПУ, як і громадяни Туреччини.

Податки


У Туреччині щорічний податок на нерухомість становить усього лише 0,2% від кадастрової вартості об'єкта власності (за винятком податку на розкіш). Також одним з плюсів проживання в цій країні можна назвати невисокий ПДВ на харчові продукти, який становить 8%, при тому що вода та хліб податком не обкладаються.

Ще більше корисної інформації про інвестування та покупку турецької нерухомості ви зможете знайти на офіційному сайті агентства Resort Property Turkey, де можна дізнатися актуальні ціни на квартири, котеджі біля моря, будинки та земельні ділянки, а також особливості їх придбання для українських громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.