Як вибрати якісну роклу для організації роботи на складі*

Як вибрати якісну роклу для організації роботи на складі*
Рокла це спеціальний вид обладнання для складу. З її допомогою можливо переміщувати з легкістю вантаж на спеціальних піддонах або швидко транспортувати в будь-яке місце. Тому якщо у вас є склад, то просто необхідно купити роклу у перевіреного продавця.

Переважно рокла застосовується на різних складах, терміналах, магазинах, супермаркетах, будівельно-монтажних майданчиках, де без гідравлічного візка неможливо впоратися. Вона відмінно підходить під завдання виробництва, промисловості. Особливо гарним помічником рокла служить в супермаркетах, будівельних центрах, магазинах та інших приміщеннях, де переставляються важкі палети.

У чому особливість конструкції рокли


Сама рокла має досить просту конструкцію та складається з важеля управління і ручки, гідравлічного вузла, вил, опорних коліс. Гідравлічний вузол є важливим елементом в роклі, він допомагає підняти та опустити переміщуваний об'єкт. Саме тому рокла вважається самим надійним помічником.

Візки пропонуються с висотою підйому 85-800мм та вантажопідйомністью 300-3000кг. В місці, де палетованих вантажі перевозяться на великі відстані, ймовірніше використовувати електричні рокли. Вони рухаються за допомогою електричного двигуна. В результаті чого зусилля людини, яка нею керує, зводяться до мінімуму. Використання електровозика можливе тільки в приміщенні з заливними підлогами.

У випадку з перевезення рідкого вантажу, підходять ручні візки для бочок, які мають гумові колеса. Вони призначаються для перевезення металевих та пластикових бочок з діаметром 58см. Мають зручний захват без гідравлічних та електронних з'єднань.

Оскільки гідравлічний візок працює з різними типами палет в різних умовах, то слід звертати увагу на конфігурацію вил. Вони бувають таких типів: стандартні, короткі, довгі, широкі, зі спеціальною формою для вантажів, які мають циліндричну форму.

Матеріал коліс, а також подвілочних роликів слід підбирати індивідуально в залежності від особливостей дорожнього покриття, яке використовується на складі, умов середовища, а також необхідної вантажної підйомності, санітарних норм та економічної доцільності.

Перевагою використання є:
• Мобільність, маневреність, велика вантажопідйомність.
• Компактність.
• Швидке обслуговування переміщуваних об'єктів.
• Зручна конструкція.
• Легкість в експлуатації.
• Економія фізичної сили працівника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.