Волинські волонтери приготували смаколики бійцям на Схід

Волинські волонтери приготували смаколики бійцям на Схід
15 кілограмів сала, 20 відер олів'є, 30 відер вареників зібралися приготувати волинські волонтери, щоб передати на Схід.

Про це Суспільному розповіла співорганізаторка акції Софія Калюжна.

Акція з приготування страв для захисників відбувалася на двох локаціях: у кав'ярні в Старому місті та в мікрорайоні Вишків.

Там зібралось майже 40 людей. Усі працювали в масках та рукавичках, з дотриманням карантинних вимог.


Артем Паламарчук прийшов з усією родиною: мамою та татом, а ще з двома братами та двома сестрами. Багатодітна родина з Прилуцького щороку долучається до такого заходу. Мама Ніна розповідає, що цього разу: "Яблучок сушених принесли, красунчиків напекли, моркви наварили на олів‘є".


Пункти збору продуктів працювали впродовж тижня на різних локаціях Луцька.

Готують страви волонтери першочергово для роти "Світязь" та добровольчих батальйонів. Відправлятимуть наготовлене в зону ООС завтра, 31 січня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бійцям на схід бійцям на схід бійцям на схід, на схід бійцям. Я звичайно лише за, але є одне але:
Бюджет армії в Україні 5, 93% тобто майже 6 відсотків від Внутрішнього Валового Продукту, тобто це дуже до-багато, далі наступне: кожен працюючий сплачує з власного доходу військовий збір, примусово, адже ніхто не запитував мене особисто і інших, чи бажають вони з власної кишені окрім основних податків ще й додатково скидатись на армію. Далі інше запитання, на фронт постачає держава провізію харчі і інші споживчі штуки в достатній кількості. І останнє: зарплата на першій лінії здається за 20.000 гривень, а у декого і до 1000 у.е. То у мене запитання: то це волонтерство виглядає нормальним враховуючи вищевикладені видатки на військових? Ви не пробували передавати смаколики незахищеним верствам населення, бідним, дітям сиротам, пенсіонерам що на межі вимирання, таке враження що у нас лише є військові а всі інші категорії вимерли і не потребують навіть згадки. Армію - добре фінансують.
Відповісти