Як купити тест на вагітність без сорому?*

 Як купити тест на вагітність без сорому?*
У наш час зайві розкутість і самовпевненість на межі з нахабством стали майже нормою поведінки. Однак дотепер існують ситуації, які змушують деяких дівчат червоніти і соромитися. Йдеться про похід в аптеку і покупку там тесту на вагітність. За статистикою незручність при придбанні такого в певних ситуаціях дуже важливого засобу відчуває більшість молодих жінок.

Та й в самих тестах вони, на жаль, не дуже розбираються. А, як ви напевно здогадалися, питати у провізора їм теж не дуже зручно. Загалом, щоб вийти з патової ситуації, давайте розповімо про існуючі тести на вагітність. А заодно порадимо, як придбати такий засіб без зовсім не придатного для подібних випадків сорому.

Що взагалі таке тест на вагітність?


Вибачте за тавтологію, але, як прийнято говорити в таких випадках, почнемо з початку. Тест на вагітність - це не якийсь магічний прилад, а сучасний діагностичний засіб. Про різновиди ми поговоримо нижче, а поки розповімо про принцип його дії. Він заснований на діагностиці змісту в організмі гормону хоріонічного гонадотропіну, або просто ХГЧ. Такий гормон продукується ембріоном вже через тиждень з моменту запліднення.

Якщо жінка не «в положенні», то його показник становить всього 5 мМО/мл. У вагітних кількість гормону зростає від п'яти з гаком тисяч до більш ніж п'ятнадцяти з половиною тисяч разів. Тобто результат тесту на рівні 20900-78000 мМО/мл - «залізний» привід бігти вітати батька майбутньої дитини.

Різновиди засобів


Незважаючи на розвиток медичних технологій, як і десятиліття тому, найчастіше жінки купують тест-смужку. Кожен шанувальник кіно знає, що це таке, якщо дивився фільм Люка Бессона «Таксі-2». Сцена в аптеці, скажімо прямо, нікого не залишила байдужою. Але залишимо спогади кіноманам і поговоримо цілком серйозно - ось 4 види існуючих на сьогодні тестів:

1. Вже згадана тест-смужка. Низька ціна - головний аргумент покупки такого засобу і причина його популярності. На смужку наносять спеціальний реагент. Його особливість - сприйнятливість до гормону ХГЧ. Спосіб застосування простий - тест-смужку на кілька секунд кладуть до зазначеної відмітки в ємність з сечею. Далі необхідно від 5 до 10 хвилин почекати «вердикт». З'явилися дві лінії - жінка вагітна. Однак слід пам'ятати, що на ранніх стадіях такий засіб діагностики може показувати неправильний результат.

2. Струменеві тести. Користуватися ними просто і зручно. Засіб потрібно розташувати під струменем сечі на кілька секунд. Всього пару хвилин очікування - і результат готовий.

3. Планшет з двома вікнами. Вартість такого пристрою значно вище. Як і точність отриманого результату. Більш дорогий і точний тип засобів для визначення вагітності. В одне з вікон необхідно капнути пару-трійку крапель сечі, яку збирають за допомогою що входить в комплект піпетки. Дві хвилини - і в іншому вікні планшета можна побачити підсумок проведеного тесту.

4. Електронний пристрій. Такий цифровий гаджет з тест-смужкою дозволяє найбільш точно визначити результат. Але і коштує він також дорожче «конкурентів». Найточніший і дорогий вид діагностики. Смужку підставляють під струмінь сечі або поміщають в ємність з нею. «Вердикт» буде показаний на дисплеї пристрою через 2-3 хвилини.

Так як все-таки купити тест, якщо ви соромитеся?


Все дуже просто - необхідно замовити один з описаних вище тестів через Інтернет. Для цього достатньо набрати в пошуковому рядку браузера, наприклад, такий запит: аптека онлайн Київ. Далі залишається вибрати відповідний засіб і оформити покупку прямо на сайті. І говорити, зауважте, нічого не треба!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.