Тільки е-квиток: від сьогодні, 2 лютого, «зайців» у маршрутках Луцька ловитимуть муніципали

Тільки е-квиток: від сьогодні, 2 лютого, «зайців» у маршрутках Луцька ловитимуть муніципали
Від сьогодні, 2 лютого, інспектори департаменту муніципальної варти спільно з представниками управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради знову будуть здійснювати контроль за дотриманням вимог щодо безготівкової оплати проїзду в громадському транспорті міста.

Про це повідомляють на сторінці муніципалів у фейсбуці.

Інспектори будуть надавати допомогу контролерам у здійсненні перевірки щодо використання пасажирами виключно електронних квитків при оплаті проїзду в громадському транспорті.

Наголошують, що вказані заходи необхідні для зменшення кількості випадків оплати готівкою пасажирами за проїзд у громадському транспорті та більш чіткої прозорості діяльності перевізників.

Нагадаємо, учора, 1 лютого, під час сесії Луцький міський голова Ігор Поліщук зауважив, що у Луцьку візьмуться за пасажирів, які досі платять готівкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно так треба!!!
Відповісти
Сиротинчики, готуйте пики, будете биті! проконтролювати ПЕРЕВІЗНИКІВ, щоб транспорт ЇЗДИВ ввечері, а не зникав, не можете, терміналів на зупинках - немає - то відчепіться від людей!
Відповісти
Це не зайці. Підвердженям реєстрації у системі квитка є друк квитанції згідно правил затверджених омс. Оскільки загальновідомим є те що валідатори не видають квитанції, то значить що зайців в апріорі не може бути.
Відповісти
Є закон про валюту і там чітко записано, що єдиним законним засобом платежу є гривня (готівкова і безготівкова). Суб'єкти господарювання зобов'язані приймати до оплати гривню. А валідатори ніяк законом не описані. Є лише підзаконний акт (який чомусь не спирається на закон). Чому не приймають гривню до оплати, а вимагають валідатори - це питання до муніципалів, саме цим вони повинні зайнятись
Відповісти
ідіть на ...
Відповісти
Останні новини
Тільки е-квиток: від сьогодні, 2 лютого, «зайців» у маршрутках Луцька ловитимуть муніципали
02 лютий, 2021, 10:39