Хто спамить у Facebook, ніколи не візьметься за вила, – нардеп у Луцьку

Хто спамить у Facebook, ніколи не візьметься за вила, – нардеп у Луцьку
Основною рушійною силою українського народу були літератори, історики, музиканти, митці, - вважає народний депутат України Олесь Доній.

Про це він розповів під час фестивалю «Бандерштат» у Луцьку в суботу, 3 серпня.

«Проблеми у нашого народу були завжди, але завжди знаходились ті люди, які боролися», - зазначив Доній.

Він розповів, що такі великі українці, як Іван Франко, Михайло Грушевський, Володимир Винниченко, поєднували мистецтво та політику і були досить успішними в обох сферах.

«Українське мистецтво зараз також не повинне відмовлятися від політики», - додав Олесь Доній.

«Зараз існує проблема апатії, ліні, агресії, безкультур’я серед української інтелігенції», - заявив лідер «Останньої барикади». За його словами, діячі культури в Україні ігнорують політику.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО «БАНДЕРШТАТ-2013»

Депутат пояснив, що кожен з українців, незважаючи на те, чим він займається повинен робити свій вклад у майбутнє країни.

«Просто сказати, що нема лідерів, і тому ніхто не виходить на вулицю. Важче замислитись, що кожен з нас зробив щоб змінити ситуацію», - відзначив Доній.

Також він розповів, що багато українців дуже пасивні і випускають пар в інтернеті замість справжньої активності.

«Люди пишуть у фейсбуці, що всі політики надоїли і треба братися за вила. Але вони ніколи не візьмуться за вила, ніколи не встануть і будуть тільки спамити», - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що - обов"язково братися за вила? А може, краще своїм прикладом мотивувати людей бути дружнішими, добрішими, бачити прекрасне навколо себе, любити рідне місто і його історію, спонукати до взаємовиручки, співчуття? Може й непогана ідея - згуртовувати у всіляких інтернет-обговорюваннях громадськість, організовувати збір коштів для онкохворої дитинки, вести переписки з органами влади, з прокуратурою?
Уявляю Котиса, Ричука і дівчат з Луцької борди... з вилами в руках!
Відповісти
в нашій країні без крові ніяк.вищезгадані особи лише для констатування факту...
Відповісти
( безкультур’я серед української інтелігенції) майку напевне йому мама купила а він не бачив що одягав:)))!А де культура і повага до українського пророка?:(((
Відповісти
"митець". Це те, що хоче жерти, але нічого не робити...
Відповісти
П. Доній! Ви закликаєте до лірики коли хата горить, чи співати милих пісень, коли човен тоне ! Не тих людей ви пробуєте виховати,: читаючих з комп'ютера % 10 українців , а вміючих відписати - одиниці . Ми програєио із-за браку інформації , обмін нею за кухонним столом це плескання язиком і не більше: УКРАІНА ПОВИНА ЗНАТИ ХТО ЇЇ ПАЛИТЬ І ТОПИТЬ! Двічінесудимийтіпапрєзідєнт призначив " члєном правітєльства" Льовочкіна? Хтось чув це прізвище на політичній арені до того? Ні !!! Не з-за розуму чи освіти , а з-за того, що батько Льовочкіна був нач. всіх тюрем , приймав, " оберігав" і звільняв нашого Вітька! І Льовочкін для Януковича - сейф НЕ БАЖАНОІ ІНФОРМАЦІЇ і не більше!!! Хто злодії при владі? Правильно: АЗАРОВ, ТАБАЧНІК , гєрМан, ФІРТАШ, БРОДСЬКИЙ... Представники іудейськоі республіки під назвою Ізраіль. Хто небуть, коли небуть бачив Рабіновича трактористом в полі? А Сару дояркою ??! .... А вкрадено вже 72 мільярди валюти ними, пра- пра -правнукам кров'ю відхаркуватиметься ця цифра ! А візьметься українець за вила чи за це глину не принципіально: читаючий донесе ПРАВДУ сусіду і дочці. Ярмо з гнидами на шиї скидати треба вилами,, сокирою... ВОГНЕМ І МЕЧЕМ !!!
Відповісти
Хто не у Фейсбуку - той з вилами і помирати буде ...
І Сашік не з вилами.
Він з баблом.
З вашим баблом ...
Відповісти
Останні новини
Хто спамить у Facebook, ніколи не візьметься за вила, – нардеп у Луцьку
03 серпень, 2013, 18:01