Діти Полісся. ФОТО

Діти Полісся. ФОТО
Маленькі, загадкові, зі своїми думками, замурзані, дивні, гарні, чарівні і справжні ангелята.

Фото дітлахів Ратнівського району опублікувало видання Слово Волині.

«Дехто ні на мить не злазить з материнських рук, дехто слухняно сидить на лавочці, хтось засмучено дивиться в кадр. Комусь захотілось жуйки з асфальту, а комусь зняти своє взуття і спробувати походити по ньому», ‒ йдеться в публікації.

«У Млиново була красива чорнява кокетка. Вона ходила босоніж і крадькома поглядала на фотографа. Пізніше можна було побачити, як вона гралася камінням посеред дороги. А які гарні блакитні оченята у блондина з Гірників... Отож, невеличкий фотозвіт з поїздки 5 серпня по Ратнівському району», ‒ пишуть у виданні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суть Волиньпосту звелася до передруків? Що не день, то їх більше... а фото класні)))
Відповісти
Слово Волині, ви спочатку розберіться зі своєю інтернет-газетою, а тоді вже на інші видання дивіться. Ваша творчість, знаєте, не фонтан
Відповісти
Детки всегда классные и красивые, а вот что из них потом вырастет))))))))
Відповісти
І для чого таке порівняння? Що діти міста і діти села чимось відрізняються? дибіли якісь.
Відповісти
Автор - ідіот!У Луцьку не пробував нафотографувати таких дітей?Або у Локачах,чи у Ківерцях?По всій Україні діти одинаково,і гарні,і сумні,і у злиднях,і у розкоші.Знайшов Полісся показати?Покажи свою малу Батьківщину,там такі ж самі діти.
Відповісти
Шановний платоне! не розумію до чого тут ваші образи??скажіть будь ласка що я вам такого вчинила щоб заслужити такого образного слова?
Діти Як діти, я не написала в тексті що наші діти чимось відрізняються від інших! Ви наче, уточнюю наче!, несповна розуму...захотілось комусь зробити зле, чи то від заздрості чи то від браку любові у вашому житті.
діти чудові і прекрасні у тому що вони є!!!
Прив’язка до Полісся тільки, тому що діти живуть там, тому що фото були зроблені під час поїздки...Ну не назвати ж мені ці фото діти Індії, бо вони скрізь одинакові?
Mitchell Kanashkevich, Julian Germain - знімали дітей з прив’язкою до території де вони живуть і що їх можна теж тим самим словом назвати???
Прошу вас в першу чергу бути толерантним по відношенню до інших! Не треба спершого кроку обливати брудом, ви абсолютно не знаєте мене, а я вас...і тим більше не смію ваз обзивати!
А всім хто зрозумів мій блог- дякую)))
Відповісти
молодець автор, гідно відповіла! люди типу коментатора Платона виплескують свою ненависть на тих, хто може зробити щось вартісне((( шкода, але так воно є...
Відповісти
чудові фото) Автору: ой не зважайте та не слухайте таких коментаторів. Як правило, то люди, у яких якісь негаразди у житті, от вони і змушені викидати свій негатив на інших. В інтернеті ображати, знаєте, легше, в обличчя ж ніхто не дасть)
Відповісти
Дітки красиві. Хай і доля в них буде красивою...А ВолиньPost - лайно кончене.
Відповісти
до чого ці образи???Волинь пост молодці що показали фото загалу..чого їх обзивати???
Відповісти
По стилю написання коменту видно рівень... І то "високий" рівень)))))))
Відповісти
Дефіс замість тире — рагульство.
Відповісти