Поєдинок між ФК«Волинь» - ФК«Миколаїв» завершився нічиєю

Поєдинок між ФК«Волинь» - ФК«Миколаїв» завершився нічиєю
Сьогодні, 31 березня «Волинь» на луцькому стадіоні приймала ФК «Миколаїв».
Про перебіг та результат матчу повідомляє ІА«Волинські новини».

Активніше поєдинок розпочали гості, які на 2 хвилині забили гол. Проте арбітр відмінив взяття воріт через офсайд у гравця гостей.

Потому «хрестоносці» намагалися атакувати та створювати моменти, але до ударів по воротах справа ніяк не доходила. Гості ж запам’яталися лише одним ударом зі штрафного і двома замінами через пошкодження гравців.

Другий тайм активніше розпочали миколаївці. Але зуміли «відзначитися» лише жовтою карткою за симуляцію. На 50 хвилині у лучан замість Ляшенка на поле вийшов Хагназарі. Ще за 5 хвилин у наших гравців була нагода втекти в контратаку, але прорив Рябова ціною жовтої картки «Миколаїв» зупинив. Тут же гості мали шанс вийти вперед, але удар їхнього гравця пролетів повз ворота.

Лучани відповіли заміною: замість Коломойця вийшов Кобзар. Надалі команди більше боролися за м’яч, свідченням чого стали часті зупинки гри свистком арбітра та появи на полі медиків.

За 10 хвилин до завершення гри замість Протасова на поле вийшов Климець. А гра все точилася в центрі поля з намаганнями обох команд створити момент біля воріт суперника. Лучани мали два моменти вирвати перемогу, але удар Кобзаря відбив голкіпер, а Сіаваш пробив повз ворота з лічених метрів. Після подачі кутового Приймак пробив головою, м’яч від перекладини впав на лінію воріт, але її не перетнув.

Додані арбітром 5 хвилин запам’ятаються вилученням головного тренера гостей, який за декілька хвилин отримав дві жовті картки і пішов додивлятися гру в роздягальні. А командам створити моменти до фінального свистка не вдалося і матч завершився безгольовою нічиєю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При всіх розкладах, наш ФК "Волинь" повинен був ФК "Миколаїв" не тільки перегравати, бо грали хоча і при порожніх трибунах, але на рідному стадіоні "Авангард". А що в результаті отримали, могли самі програти, якби польовий суддя не відмінив забитий на 34 хвилині миколаївцями гол у ворота вилинян, матч закінчився би з мінімальним рахунком 0:1 на користь ФК "Миколаїв". Мало того, грали так ніби не ФК "Волинь" має бажання перебратись у Прем'єр Лігу, а навпаки ФК "Миколаїв" приїхав перемогти та залишити ФК "Волинь" позаду себе в турнірній таблиці. Я не знаю, можливо В.В.Сачко поспішив з переходом на посаду головного тренера у наш клуб, але при такій грі, яку показали вчора наші футболісти, то це позор, це не рівень футболістів, які мріють грати в УПЛ, це рівень гри у Другій Лізі.
Відповісти