ПрофіПак - якісні пакувальні матеріали за доступною ціною в Україні*

ПрофіПак - якісні пакувальні матеріали за доступною ціною в Україні*
Попит на екологічно чисті матеріали з кожним роком стрімко зростає, завдяки популяризації у суспільстві ідеї про розумне споживання пластику. Ці тенденції не обійшли стороною й пакувальні матеріали, без яких складно уявити комфортні покупки та пакування різної продукції.

Чим обумовлений попит на екологічну упаковку? Відповідь проста – багатофункціональність: така упаковка може успішно використовуватися на виробництві, для реалізації та зберігання товарів, для просування продукції та реклами компанії, для декоративного прикраси подарунків, квіткових букетів та багатьох інших завдань. Чому саме крафт-папір може стати відмінним рішенням для упаковки? Розповідає «ПрофіПак» - український виробник якісних пакувальних матеріалів.

Переваги крафт-паперу перед іншими видами упаковки


Упаковка з кафт-паперу – це вдале поєднання стильного модного зовнішнього вигляду та особливих характеристик даного матеріалу. Серед його головних переваг слід виділити:
· Довговічність упаковки за рахунок стійкості до механічних пошкоджень. Навіть якщо потрапити під дощ, такий папір добре вбирає вологу, завдяки чому те, що в знаходиться в упаковці, не мокріє;
· Висока міцність пакетів з крафт-паперу дозволяє переносити досить важкі предмети;
· Пофарбовані крафт-пакети або упаковка відмінно тримають колір та малюнок, а також не вицвітають;
· За рахунок високої повітропроникності упаковка з крафт-паперу добре зберігає якість товару. Продукт не черствіє й не покривається цвіллю. Тому крафт-папір нерідко обирають для упаковки хлібобулочних виробів, чаю, сипучих продуктів тощо;
· Крафт-папір повністю безпечний як у процесі експлуатації, так й після утилізації, бо швидко розкладається у ґрунті;
· Доступна ціна на крафт-папір дозволяє за оптимальною вартістю замовити стильну, якісну та екологічну упаковку для самих різних типів продукції.

Сфера застосування екологічної упаковки з крафт-паперу


Крафт-пакети, бокси, коробки та інші типи упаковки підходять для самих різних товарів: наприклад, косметичної продукції, сувенірів, одягу, фастфуду та ін. Упаковка з крафт-паперу – одна з важливих складових позитивного іміджу для будь-якої компанії, що демонструє її увагу до збереження екології. Саме тому зараз все частіше можна побачити пакети саме з паперу, а не з поліетилену, бо це не тільки екологічно, а й дуже стильно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.